Germania — Polonia: ponturi Eurobasket

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Germania - Polonia, de la Campionatul European de baschet.

Duminica, de la ora 18:15, in “Mercedes-Benz Arena”, avem meciul Germania - Polonia, finala mica de la Europeanul de baschet.

Germania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Germania  a aratat senzational pe faza ofensiva, chiar si in singura infrangere din grupa, 80-88 cu Slovenia. Insa singura data cand Germania nu a ajuns la 80 de puncte marcate a fost cu Franta, victorie cu 76-63. Contra Lituaniei si Ungariei, nemtii chiar au sarit de 100 de puncte inscrise. Schroder a stralucit atat in “optimi”, cu Muntenegru, 85-79, cat si in sferturile de finala, 107-96 cu Grecia. Viitorul jucator al celor de la Lakers a dat 30 de puncte, 8 pase si o recuperare si in semifinala cu Spania, insa Germania a cedat cu 91-96.

Polonia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Polonia n-are vreo vedeta, dar asta nu i-a oprit pe polonezi sa avanseze pana in semifinale. Au castigat trei partide in grupa, cu Cehia, Israel si Olanda, si au pierdut contra Finlandei si Serbiei. Infrangerile, amandoua, au fost la o diferenta de cel putin 25 de puncte. Plecand cu a doua sansa in “optimi”, Polonia a trecut de Ucraina, scor 94-86. Nimic nu avea sa prevada insa surpriza din sferturile de finala, cand Polonia a batut Slovenia cu 90-87. Probabil ca bucuria a fost mult prea mare, fiindca polonezii au fost pur si simplu umiliti in semifinale, 54-95 cu Franta. Ponitka, care a inregistrat un triple-double cu slovenii, a pus doar 7 puncte in semifinale.

Germania - Polonia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Dezamagire mare in ambele tabere dupa infrangerea din semifinale, insa Germania joaca pe teren propriu si trebuie sa incheie cu o medalie, fie ea si de bronz. Polonia e putin probabil sa se fi recuperat dupa esecul umilitor din penultimul act. Oricum, polonezii si-au depasit conditia la acest turneu final. Acum doua luni, in calificarile pentru Mondiale, Germania s-a impus cu 93-83.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 0 / 17
Calcul:
-252 RON
ROI:
-7.2 %
Pariuri:
1344 / 46 / 984
Calcul:
-1 011 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 35
18 / 0 / 17
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2376
1344 / 46 / 984
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Germania peste 88,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi