Germania - Arabia Saudita. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida amicala dintre Germania si Arabia Saudita, la o cota de 1.44

Germania - Arabia Saudita. Pontul lui IulianGGMU

Germania si Arabia Saudita vor incheie partidele de pregatire cu un duel direct programat vineri seara, de la ora 20:30, pe “BayArena” din Leverkusen. Detinatoarea en-titre a trofeului suprem, Germania este cotata cu 1.07 la victorie, conform agentiei de pariuri Betano


Germania nu mai are nevoie de prezentare, este detinatoarea Cupei Mondiale, trofeu pe care l-a ridicat deasupra capului in vara lui 2014, cand Mario Gotze, marele absent din lotul lui Joachim Low, inscria unicul gol al confruntarii cu Argentina. Nemtii au incheiat campania cu o linie de clasament incredibila, avand punctaj maxim dupa cele zece meciuri, in care au depasit echipe precum Cehia si Irlanda de Nord. pe de alta parte, rotirea jucatorilor este punctul cheie al selectionerului neamt si asta a avut efect negativ asupra meciurilor de pregatire. De la terminarea campaniei de calificarea la CM 2018, Germania a disputat cinci meciuri amicale, nereusind sa castige. A facut egal cu Anglia, Franta si Spania, insa, s-a vazut depasita de Brazilia si in urma cu putine zile, Austria a castigat cu 2-1, un meci in care Mesut Ozil si-a adus echipa in avantaj inca de la pauza.


Arabia Saudita nu spune nimic fotbalului international, aceasta aflandu-se pe locul 67 in ierarhia FIFA, cu trei pozitii in urcare. Rezultatele echipei lui Antonio Pizzi au fost importante in grupa de calificare, reusind sa termine pe 2, in fata Australiei si in spatele Japoniei, dar prestatia adevarata a echipei s-a vazut si in meciurile de pregatire. Tehnicianul argentinian al sauditilor a pregatit o serie de trei partide de pregatire inaintea debutului la turneul final din Rusia, primele doua fiind pierdute destul de usor, 1-2 cu Italia si 0-3 cu Peru. Pe de alta parte, duelurile directe cu echipele nationale cu pretentii nu s-au terminat deloc favorabil. Spre sfarsitul lunii martie a pierdut cu 0-4 in fata Belgiei.


Germania este cu un colos al fotbalului la nivel de echipa nationala si asta a aratat-o de-a lungul timpului, trecand la pas de echipe din linia a doua, asa cum a fost cazul si in cele doua confruntari cu Arabia Saudita, pe care a invins-o cu 3-0, in 1998 si cu 8-0 la editia Campionatului Mondial din 2002. Cu siguranta ramane aceeasi diferenta intre ele si ma astept ca Low&Co. sa-si arate coltii la Leverkusen, castigand cu cel putin trei goluri diferenta.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 38
Calcul:
-1 009 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1802 / 34 / 1121
Calcul:
-10 152 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 91
50 / 2 / 38
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2962
1802 / 34 / 1121
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Germania inscrie peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide