Georgia - Letonia. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.57 pentru disputa dintre Georgia si Letonia din Liga Natiunilor.

Georgia - Letonia. Pontul lui rossonero07

Duminica, in data de 9 septembrie, de la ora 19:00, se va da startul disputei dintre Georgia si Letonia, din cadrul Ligii Natiunilor, ce se va desfasura pe "Boris Paichadze Dinamo Arena", acolo unde ma astept ca echipa gazda sa obtina cele trei puncte.


Georgia este favorita acestei infruntari, conform agentiilor de pariuri , fiind ce-i drept o echipa mai puternica, dar care beneficiaza de asemenea si de avantajul propriului teren, acolo unde suporterii ar putea juca un rol important. Gazdele acestei dispute au inceput cu dreptul in aceasta editie de Liga Natiunilor, in primul meci reusind sa o invinga pe Kazakhstan in deplasare, impunandu-se cu 0-2, urcand astfel pe primul loc al grupei. Nationala antrenata de Vladimír Weiss n-a suferit decat o singura infrangere in ultimele sapte meciuri disputate, pierzand cu Luxemburg, izbutind insa cinci victorii, invingand Cipru, Lituania, Estonia, Malta si Kazakhstan, remizand cu Belarus.


Letonia de partea cealalta, este o nationala mai slaba, din punct de vedere al valorii, astfel ca in aceasta disputa este vazuta ca outsidera, asa cum era si normal, mai ales ca joaca in deplasare. Oaspetii acestei dispute, spre deosebire de adversarii lor, nu au avut parte de un start bun in Liga Natiunilor, in primul meci din aceasta competitie dand piept cu Andorra, pe teren propriu, cu care nu au reusit sa obtina decat un singur punct, remizand la scor alb. Asadar, nationalal lui Mixu Paatelainen nu a reusit decat o singura victorie in ultimele noua meciuri disputate, invingand-o pe Estonia la scor minim.


Georgia este echipa mai valoroasa, aflata intr-o forma mai buna, iar cum in aceasta disputa are de partea sa si avantajul propriului teren, ma astept sa obtina toate cele trei puncte puse in joc si sa ia o optiune importanta la castigarea grupei.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide