Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Gent – Rapid Viena: pariul zilei Liga Campionilor

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Liga Campionilor, la o cotă de 1.75.

Gent şi Rapid Viena se vor întâlni în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, marţi, 15 august, cu începere de la ora 21.30. Se va juca o singură partidă, aceasta fiind găzduită de Ghelamco Arena din Gent.Câştigătoarea acestui meci va întâlni pe Dinamo Kiev sau Alkmaar în play-offul competiţiei.

Gent: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Gent are un început de campionat extrem de slab, având doar un succes obţinut în 5 meciuri şi ocupă un neverosimil loc 16.Gazdele l-au demis pe antrenorul roman Ladislau Boloni cu doar o zi înaintea acestui meci, pentru ca acesta nu a adus plusul care se spera în evoluţiile din campionat.Belgienii încearcă să revină în grupele celei mai puternice competiţii continentale, acest lucru întâmplandu-se ultima oară în sezonul 2015-2016.

Echipa probabilă (4-3-3): Roef - Fortuna, Ngadeu - Ngadjui, Arslanagic, Castro - Montes - Dorsch, Kums, Owusu - Chakvetadze, Kleindienst, Niangbo. Antrenor: Wim De Decker(interimar)

Rapid Viena: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rapid Viena a început noul sezon pe 11 Septembrie, iar în primul meci s-a impus clar, scor 4-1, în faţa celor de la Admira Wacker. Austriecii au jucat în faza anterioară a competiţiei cu Lokomotiva Zagreb, echipa pe care au învins-o cu 1-0, prin golul marcat de Ercan Kara. În 2008 şi 2015 au mai încercat cei de la Rapid Viena să se califice în grupe, însă au eşuat de fiecare dată. 

Echipa probabilă (4-2-3-1): Strebinger - Stojkovic, Greiml, Hofmann, Ullmann - Petrovic, Ljubicic - Murg, Fountas, Demir - Kara. Antrenor: Dietmar Kuhbauer. 

Gent – Rapid Viena: Cote la pariuri şi pronostic

E primul meci oficial din cupele europene dintre Gent şi Rapid Viena, iar echipele au stări de spirit diametral opuse. Vorbim însă de un meci într-o competiţie importantă, astfel că e de aşteptat o mobilizare a jucătorilor, indiferent de evoluţiile de până acum.

În 2 din cele 3 meciuri ale belgienilor de acasă s-au înscris cel puţin 3 goluri, iar austriecii cu siguranţă nu vor veni să se apere, vă sugerez să mizaţi că se vor înscrie cel puţin 3 goluri în meci (peste 2,5 goluri).

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 23
Calcul:
-623 RON
ROI:
-14.2 %
Pariuri:
84 / 1 / 70
Calcul:
-333 RON
ROI:
-2.1 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
21 / 0 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 159
84 / 1 / 70
Calcul
ROI: -2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Se vor înscrie cel puţin 3 goluri în meci (peste 2,5 goluri)
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept