Genoa — Hellas Verona: pariul zilei Serie A

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Serie A, la o cotă de 1.53.

Genoa şi Verona se vor întâlni în runda cu numărul 23 din campionatul de fotbal al Italiei, Serie A, sâmbătă, 20 februarie,de la ora 19:00, pe stadionul Luigi Ferraris.

Genoa : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Genoa este pe locul 11 în Serie A, cu doar 25 puncte acumulate şi a făcut egal cu Torino în ultimul meci de campionat, scor 0-0.

Mattia Destro, cu 9 goluri, e principalul marcator al celor de la Genoa. Biraschi şi Criscito vor absenta de la gazde, fiind accidentaţi.

GENOA (3-5-2): Perin- Goldaniga, Radovanovic, Masiello- Zappacosta, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra- Destro, Shomurodov. Antrenor:Davide Ballardini.

Hellas Verona : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Hellas Verona ocupă locul 9 în ierarhia primei divizii din Italia, cu 33 puncte şi a învins-o pe Parma în ultima rundă de campionat, scor 2-1.

Zaccagni şi Barak au câte  5 goluri şi sunt golgheterii veronezilor. Benassi, Ceccherini, Colley, Dawidowicz şi Kalinic sunt accidentaţi, iar Dimarco e suspendat pentru meciul de sâmbătă.

VERONA (3-4-2-1): Silvestri- Cetin, Gunter, Lovato- Faraoni, Tameze, Ilic, Lazovic- Barak, Zaccagni- Lasagna.Antrenor: Ivan Juric.

Genoa – Hellas Verona  : Cote la pariuri şi pronostic

Genoa are şase meciuri la rând fără eşec în Serie A, în schimb cei de la Verona nu prea au continuitate în ultima perioadă, înregistrând 3 eşecuri în ultimele cinci dispute de campionat. Statistica ne arată că echipa gazdă s-a impus de trei ori în ultimele 5 dispute directe, Bologna are o victorie, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.În partidele din ultima perioadă de pe Luigi Ferraris s-a înscris cel puţin o dată în prima repriză, vă recomand să pariaţi la fel şi pentru confruntarea dintre Genoa şi Hellas Verona.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 1 / 47
Calcul:
-1 372 RON
ROI:
-15.8 %
Pariuri:
266 / 6 / 270
Calcul:
-4 180 RON
ROI:
-7.7 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 87
39 / 1 / 47
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 545
266 / 6 / 270
Calcul
ROI: -7.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Se înscrie cel puţin un gol în prima repriză (peste 0,5)