Genoa - Empoli. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Genoa si Empoli, la o cota de 1.55

Genoa - Empoli. Pontul lui IulianGGMU

Duminica seara, incepand cu ora 21:30, la Janov, pe “Stadio Luigi Ferraris”, are loc disputa dintre Genoa si Empoli, un duel din cadrul rundei cu numarul 2 din Serie A.


Genoa este usor favorita la agentiile de pariuri, decizia care se inclina datorita statutului de echipa gazda pe care il are. Sa nu uitam ca a terminat sezonul trecut cu o victorie si cinci infrangeri, insa, s-a clasat undeva la mijloc, departe de zona rosie. In acelasi timp, resursele financiare nu sunt atat de mari, dar datorita unor jucatori precum Laxalt si Matteo Perrin, aceasta si-a facut bugetul si astfel, si-a permis sa investeasca aproape 40 de milioane de euro. Incepand din acest sezon, la Janov va juca si Lapadula (Milan), Valietti (Inter), plus alti cativa jucatori din Argentina, de la Tigrei si Belgrano, din Primera Division. Interesant este ca un jucator venit acum a dat randament foarte bun la finalul saptamanii trecute, cand a inscris toate golurile victoriei lui Genoa, 4-0 cu Lecce, intr-un meci jucat in Cupa Italiei.

Echipa probabila: Marchetti; Biraschi, Spolli, Zukanovic; Lazovic, Romulo, Hiljemark, Criscito; Pandev; Piatek, Kouame


Empoli a revenit din nou pe prima scena a fotbalului din Italia si asta datorita locului 1 pe care l-a ocupat in cel de-al doilea esalon, cu 13 puncte mai multe decat Parma, singura contracandidata capabila sa tina pasul cu ea. Aurelio Andreazzoli va avea un sezon foarte greu, conducerea friulanilor nu-i poate pune la dispozitie un buget confortabil si din acest motiv se va merge pe un lot aproape identic cu cel din editia trecuta a campionatului ligii secunde.  Cu toate acestea, desi eliminata din Cupa Italiei, dupa esecul la scor de forfeit din confruntarea cu Cittadella, in runda inaugurala de Serie A a inceput cu un succes, 2-0, contra lui Cagliari, dar atunci a beneficiat si de avantajul de a juca pe teren propriu.

Echipa probabila: Terracciano; Di Lorenzo, Silvestre, Rasmussen, Antonelli; Krunic, Capezzi, Acquah; Zajc; Caputo, La Gumina


 Meciul celor de la Genoa din prima runda a fost amanat din cauza unor probleme ce n-au tinut de fenomenul fotbalistic. Beneficit pentru gazdele acestui duel, au avut mai mult timp de odihna si in aceste conditii ar putea sa-si arate din nou suprematia, cum s-a intamplat din 2015 si pana in prezent, cand Empoli n-a reusit sa inscrie.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 34
Calcul:
-647 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1800 / 34 / 1116
Calcul:
-9 747 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
49 / 2 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2953
1800 / 34 / 1116
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Genoa castiga oricare dintre reprize
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide