Genoa - AC Milan: Ponturi Serie A

Duelul "ranitelor"..

Avem astazi un duel intre doua echipe aflate in colaps.

Genoa: Informatii despre echipa, forma de moment

Grifonul a fost rapus in ultimele etape, iar Radu & co. incep sa se gandeasca la retrogradare. Pe pozitia a 18-a dupa 6 runde, situatia e putin alarmanta pentru gazde. De la victoria cu Fiorentina pe teren propriu (scor 2-1), cei de la Genoa nu au mai oferit motive de bucurie pentru suporteri. Defensiva lor nu functioneaza, iar Ionut Radu nu este deloc ajutat de fundasi. Etapa precedenga, gazdele de astazi au pierdut cu 4-0 la Lazio, asta dupa ce in urma cu 3 etape, primeau 3 goluri de la Cagliari. Singurul punct din precedentele 4 runde a fost obtinut in urma remizei albe cu Bologna.

  • ABSENTI: Nu exista

AC Milan: Informatii despre echipa, forma de moment

De partea cealalta, AC Milan pare ca un gigant adormit, cu 4 infrangeri suferite in primele 6 etape. Acestia reuseau sa le invinga pe Brescia si Verona cu scorul de 1-0, insa au urmat 3 infrangeri pentru ei. Acum 3 runde, “rosii negrii” au fost invinsi de Inter in derby, cu scorul de 0-2. In ultimele 2 etape, AC Milan a cedat cu 1-2 in fata celor de la Torino si cu 1-3 in fata celor de la Fiorentina. O victorie le este necesara astazi oaspetilor, altfel risca sa se indeparteze decisiv de locurile europene.

  • ABSENTI: M. Caldara (accidentat)

Genoa – AC Milan: Concluzii si Pronostic

AC Milan are un lot mult mai valoros ca adversara sa, insa problemele la oaspeti sunt de ordin psihic. Totusi, cu o defensiva atat de slaba a gazdelor, nu cred ca Genoa poate lua toate cele 3 puncte. E ocazia perfecta pentru oaspeti de a-si reveni si de a salva debutul de sezon. Ma astept la un duel dominat de oaspeti si voi merge pe un “x2”.

 

Bonus1000 RON
x2
Pariaza
1.43
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 18
Calcul:
-241 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
651 / 8 / 461
Calcul:
-5 321 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
23 / 0 / 18
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
651 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
x2