Gaz Metan Medias - FC Juventus Bucuresti. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota marita pentru victoria favoritei in duelul din Liga 1 dintre Gaz Metan Medias si Juventus Bucuresti.

Sansa uriasa pentru Gaz Metan Medias de a face un pas mare in a-si asigura ramanerea in prima divizie in aceasta partida, una accesibila pe teren propriu contra unei adversare deja retrogradate matematic inca din etapa trecuta. Gaz Metan ocupa in acest moment prima pozitie deasupra liniei retrogradarii, locul 5 cu 27 de puncte acumulate, cu 2 mai multe fata de locul 6 ocupat de Voluntari iar Juventus este ultima clasata, locul 8 cu 16 puncte.


Gaz Metan se vede practic obligata sa castige daca nu vrea sa isi complice situatia si sa depinda de rezultatele contracandidatelor, mai ales ca in ultima etapa urmeaza a se deplasa pe terenul celor de la Botosani. 


In meciurile directe dintre cele doua in sezonul regulat am avut parte de doua remize, 1-1 la Bucuresti si 0-0 la Medias iar in meciul tur din play-out din urma cu o luna mediesenii s-au impus categoric in deplasare, scor 0-3.


Desi Medias nu arata o forma de moment prea buna - 1 victorie, 3 remize si 1 infrangere in ultimele 5 dueluri din campionat, golaveraj neutru si strans de 4/4, de partea sa Juventus este intr-o forma cat se poate de slaba - 5 infrangeri din tot atatea posibile, cu un golaveraj dezastruos de 2/12.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gaz Metan Medias marcheaza prima si castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide