Gaz Metan Medias - Dinamo Bucuresti. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,73 pentru un pariu pe goluri in duelul din Liga 1 dintre Gaz Metan Medias si Dinamo Bucuresti.

Duel interesant in etapa a treia din Liga 1 intre doua echipe spectaculoase in acest start de sezon si care sunt vecine in fruntea clasamentului, locul 2 pentru Dinamo si 3 pentru Gaz Metan, ambele cu 4 puncte acumulate, desigur insa, este mult prea devreme dupa doar doua etape scurse sa vorbim despre pozitia echipelor in clasament.


Destul de multe mutari in ambele tabere in pauza competitionala, atat la capitolul plecari, cat si la cel al noilor achizitii, insa asa cum ne-am obisnuit deja la nivelul Ligii 1, fara nume sonore sau sume spectaculoase, poate de mentionat doar trecerile lui Sergiu Popovici si Costin Tircoveanu din tabara mediesenilor in cea a dinamovistilor.


In perioada de pregatire Dinamo si-a testat jocul impotriva unor adversare in doar trei ocazii iar rezultatele au fost fluctuante: victorie 0-3 cu Arka Gdynia, remiza 1-1 cu Zaglebie si infrangere 1-4 cu Jagiellonia. De cealalta parte, Gaz Metan a disputat sase meciuri amicale in intersezon in care a inregistrat rezultate slabe - doar 2 victorii si alte 4 infrangeri.


De la startul sezonului ambele echipe au avut rezultate in care am avut goluri de ambele parti. Gaz Metan Medias a castigat pe teren propriu in meciul de debut contra celor de la Concordia cu scorul de 2-1 iar apoi au remizat in deplasarea de la Voluntari, scor 1-1. Dinamo a castigat pe teren propriu in prima etapa cu 2-1 contra lui Voluntari iar apoi a obtinut in ultimele minute de joc o remiza spectaculoasa contra lui FCSB, scor 3-3.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.83
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide