Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Gaz Metan Mediaş – FC Argeş: pariul zilei Liga 1

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Liga 1, la o cotă de 1.83.

Gaz Metan Mediaş şi FC Argeş vor deschide runda cu numărul doi din Liga 1, partida fiind programată vineri, 28 august, cu începere de la ora 18, pe stadionul din Mediaş.

Gaz Metan Mediaş: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Gazdele au început actualul sezon cu o partidă pe terenul celor de la Voluntari, scor 1-2 , pentru medieşeni punctând Robert Ciocan în minutul 53. Gaz Metan Mediaş a pierdut destui jucători importanţi, cum ar fi Pleșca, Constantin, Buș, Hora, Butean si Fofana, iar venirile nu sunt clar de acelaşi calibru.

Dușan Uhrin jr e posibil să înceapa meciul cu un 11 format din: Buzbuchi - Romeo, Larie, Popa, Trif - Droppa, Pambou - Sanoh, De Moura, Dogaru - Niţu.

FC Argeş: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

FC Argeş a început cu stângul nou sezon, pierzând cu 2-3 în faţa celor de la FC Botoşani, într-un meci în care a avut două reprize diametral opuse, una extrem de slabă şi cea de-a doua în care a punctat de două ori şi a fost la un pas chiar să scoată un egal.

Blejdea şi  Deslandes nu pot fi folosiţi, primul fiind în recuperare după operaţia de menisc, iar cel de-al doilea având probleme medicale ce l-au impiedicat să evolueze şi în prima rundă. 

Ionuţ Badea ar putea începe cu un 11 format din: Greab- Matei, Leca, Turda, Muşat - Prepeliţă, Colli - Mirică, Popescu, Matiş - Buhăescu.

Gaz Metan Mediaş – FC Argeş: Cote la pariuri şi pronostic

Ultimele întâlniri oficiale dintre Mediaş şi Piteşti datează din 2008 şi 2009, când de asemenea cele două echipe activau în primul eşalon, atunci FC Argeş câştigând cu 2-0 acasă şi făcând un egal, 2-2, pe terenul ardelenilor, însă acestea nu pot fi luate luate în calcul.Mediaşul are prima şansă şi probabil că fără acei jucători pierduţi lucrurile ar fi fost mult mai clare. Vă sugerez însă să jucaţi sansă dublă 1 sau 2 & peste 1.5 goluri, pentru că de regulă începuturile de sezon oferă şi multe rezultate surprinzatoare.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.83
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 25
Calcul:
-45 RON
ROI:
-0.9 %
Pariuri:
95 / 1 / 80
Calcul:
-164 RON
ROI:
-0.9 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 53
27 / 0 / 25
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 180
95 / 1 / 80
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Şansă dublă 1 sau 2 & over 1.5 goluri