Gaz Metan — Dinamo Buc: pont pentru un meci din Liga 1

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Liga 1, la o cotă de 1.78.

Meciul Gaz Metan - Dinamo este programat vineri, 23 aprilie, la ora 20.30, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș.  

Gaz Metan - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Gaz Metan este într-o situație grea. Mai ales după înfrângerea cu multe polemici de la Ovidiu, 0-1 cu Viitorul, echipa lui Teja are nevoie de un succes cu Dinamo pentru a ieși din zona periculoasă a clasamentului. Medieșenii nu au mai câștigat acasă din 7 februarie și vor să profite de forma slabă a lui Dinamo. În plus, Gaz Metan are de răzbunat înfrângerea din septembrie. La ultimul meci direct, dinamoviștii s-au impus cu 3-1 în Ardeal. Distanța dintre cele 2 echipe este de doar 3 puncte, dar experiența superioară a echipei din Mediaș ar putea fi decisive în acest meci. În niciunul din ultimele 23 de meciuri jucate de Gaz Metan nu au fost mai mult de trei goluri! 

Dinamo - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Dinamo a schimbat antrenorul, dar jucătorii sunt același. Asta înseamnă că jocul echipei este din ce în ce mai slab, iar amenințarea retrogradării este din nou foarte pronunțată. Venirea lui Uhrin în locul lui Mulțescu nu a dezmorțit echipa. Dinamoviștii au marcat un singur gol în ultimele 7 meciuri jucate în deplasare și nu au mai câștigat pe teren strain, în Liga 1, din finalul lui ianuarie. UTA și-a luat revanșa la București, în etapa precedentă. Dinamo are nevoie mare de un succes și se va arunca în atac. Este practice singura șansă, dar acest acest lucru poate fi speculat de rapizii jucători de la Gaz Metan. În 8 din ultimele 9 meciuri jucate de Dinamo au fost maxim 3 goluri. 

Gaz Metan - Dinamo Cote la pariuri si ponturi pariuri 

La Dinamo este o debandadă totală. Echipa lui Uhrin a uitat să marcheze, iar singura care mai menține speranțele salvării este defensiva, unde noul portar norvegian a reușit partide bune. Gaz Metan a fost protagonista, în ultimul timp, a multor partide cu goluri puține De aceea, pontul meu pentru acest meci este: Victorie Gaz Metan sau Egal și Sub 3.5 goluri. Cota oferită de Betano pentru această alegere este 1.83. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 2 / 10
Calcul:
-411 RON
ROI:
-21.6 %
Pariuri:
79 / 4 / 83
Calcul:
-2 241 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
7 / 2 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 166
79 / 4 / 83
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie sau Egal Gaz Metan și sub 3.5 goluri