Gabriela Ruse — Ellie Douglas: pronosticuri Tenis WTA Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ruse vs. Douglas.

Marti la miezul noptii, 05/10/2021, nu mai devreme de ora 00:00, Elena Gabriela Ruse si Ellie Douglas vor juca in faza calificarilor turnelui WTA Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.06 @ Elena Gabriela Ruse vs. 7.70 @ Ellie Douglas!

GABRIELA RUSE (#92 WTA)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de douazeci si patru de ani, s-a nascut si are resedinta la Bucuresti (Romania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,72m si beneficiaza de suportul antrenorului Marcel Miron! Are parte de cel mai bun sezon al carierei, a intrat recent in premiera in prima suta mondiala, si-a trecut in palmares turneul WTA de la Hamburg (zgura) si o alta finala pe zgura de la WTA Palermo – ambele performante in acest an. Este tipul de jucatoare agresiva, cu un prim serviciu bun si lovituri puternice si pe forehand si pe backhand.

  • VICTORII Ruse vs. Douglas: nu au jucat

ELLIE DOUGLAS (#566 WTA)

Are doar douazeci si unu de ani, s-a apucat de tenis la varsta de opt ani, are hardul outdoor drept suprafata preferata, este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, a fost a #16-a in lume la simplu la nivel de junioare (02/01/2017), dar la senioare n-a fost mai sus de #544 WTA! N-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel ITF, cel mai notabil rezultat fiind semifinala pe care a disputat-o in luna iulie a sezonului regulat pe asfaltul de la Evansville ITF (4-6 1-6 vs. Rebecca Marino).

  • VICTORII Douglas vs. Ruse: nu au jucat

Gabriela Ruse – Ellie Douglas: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes facil obtinut de romanca, deoarece exista o diferenta colosala de valoare si de experienta intre cele doua, la modul ca Gabriela Ruse a jucat saptamana viitoare la WTA Chicago obtinand victorii la adversare precum Camila Giorgi (6-4 6-2) sau Kateryna Kozlova (7-5 6-2) si luptand in multe momente de la egal la egal si cu ucraineanca Elina Svitolina (3-6 3-6) in faza optimilor de finala – in timp ce Ellie Douglas pierdea duelul cu Sachia Vickery (3-6 3-6 / i-a oferit oponentei nu mai putin de paisprezece mingi de break, cinci dintre ele fructificate / a realizat doar doua break-uri / a comis sapte duble greseli) in runda inaugurala de la Fort Worth ITF (hard outdoor) si pe cel cu nipona Kurumi Nara (3-6 2-6 / si-a cedat serviciul de cinci ori / a realizat doar doua break-uri / a comis si aici patru duble greseli / extrem de vulnerabila pe al doilea serviciu – doar 3/17 puncte) din turul al doilea de la Berkeley ITF (ambele competitii sunt singurele pe care le-a onorat cu prezenta pe parcursul lunii septembrie).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Gabriela Ruse & sub 18,5 game-uri în meci
Comentarii