Fulham – Chelsea: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 1.67.

Meciul Fulham - Chelsea este programat sâmbătă, 16 ianuarie, la ora 19.30, pe stadionul Cravem Cottage din Londra.

Fulham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lovită de o adevărată epidemie de Covid-19 în cadrul lotului, Fulham face un tur de forță pentru a recupera partidele amânate. După 1-1, miercuri seară pe terenul lui Tottenham, echipa lui Scott Parker va juca pe teren propriu, sâmbătă seară, în fața vecinilor de la Chelsea. Fulham a reușit să demonstreze că poate să se salveze de la retrogradare în principal datorită intervențiilor fabuloase ale lui Areola. Francezul a făcut o nouă partidă foarte reușită pe terenul lui Tottenham. Parker a reușit să îmbunătățească și randamentul ofensiv al echipei sale. Fulham a marcat pe teren propriu  cu Liverpool, în egalul 1-1 și cu Everton, în înfrângerea cu 2-3. În ultimele 2 luni, Fulham a pierdut doar în fața lui Manchester City! E de așteptat revenirea pe teren a golgheterului sârb Mitrovic. Acesta nu a fost nici pe bancă la meciul cu Tottenham după ce a petrecut cu prietenul Milivojevic de la Crystal Palace.

Chelsea - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rând pe rând, echipele din Big 6 au fost în criză, în acest sezon. Arsenal reușit să scape de probleme după un succes neașteptat în fața lui Chelsea și de atunci echipa lui Lampard a jucat din ce în ce mai slab. Ultimele trei deplasări din Premier League au reprezentat tot atâtea înfrângeri pentru Chelsea, 0-1 cu Everton, 1-2 cu Wolves și 1-3 cu Arsenal. Reece James și Kante nu vor putea juca pe Craven Cottage din cauza unor accidentări și acest lucru va schimba strategia lui Lampard, cei doi fiind văzuți ca titulari incontestabili. În 6 din ultimele 7 partide jucate în Premier League, portarul senegalez Mendy a încasat cel puțin un gol. După această serie de rezultate neconvingătoare, Chelsea a coborât până pe locul 9 în Premier League.

Fulham - Chelsea Cote la pariuri si ponturi pariuri

Fulham a demonstrat împotriva lui Tottenham că poate să preseze și până la urmă să marcheze. Foamea de puncte a gazdelor se va vedea și la acest derby al Londrei, cu Chelsea. Formația lui Lampard are probleme, mai ales pe fază defensivă, unde Mendy nu mai este atât de sigur ca la începutul sezonului, iar rezultatele se văd. De aceea, am ales pentru această partidă un pont: Fulham Machează. Betano oferă cote de 1.67 pentru această alegere.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 9
Calcul:
-323 RON
ROI:
-19.0 %
Pariuri:
72 / 2 / 74
Calcul:
-1 930 RON
ROI:
-13.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
8 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 149
72 / 2 / 74
Calcul
ROI: -13.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Marchează Fulham