Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Frolunda - Djurgardens: Ponturi hochei SHL

Frolunda are 16 victorii consecutive pe teren propriu, 15 in timpul regulamentar.

Marti, 30 aprilie, de la ora 21:00, pe “Scandinavium” are loc meciul cinci al finalei playoff-ului SHL, acolo unde Frolunda si Djurgardens sunt adversare.

Frolunda: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Castigatoare de Champions League in sezonul acesta, Frolunda a reusit sa arate mereu ca o echipa ce se poate bate lejer la titlu. Aceasta a terminat sezonul regulat pe locul al treilea, dar asta n-a fost un impediment spre a se califica in finala. In cursa spre ultimul act al campionatului Suediei a reusit sa le lase acasa pe Malmo si Lulea, de ambele trecand cu 4-1 la general. Este o formatie care a ratat ca acasa cu greu se poate impiedica. “Scandinavium” este locul unde a reusit sa castige ultimele 16 dueluri, 15 dintre acestea venind inca din timpul regulamentar.

  • Americanii Ryan Lasch si Rhett Rakhshani sunt cei mai buni marcatori din playoff, acestia au contribuit la 32 din goluri echipei lor.

Djurgardens: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Echipa de teren propriu, cele doua victorii din aceasta finala au venit cu ea jucand sub privirile propriilor suporteri. Asa s-a intamplat si in partida anterioara, atunci cand a revenit de la 0-2, reusind sa castige cu 3-2. A fost un meci in care a avut si noroc, Niclas Bergfors marcand golul victoriei.  Totusi, ea are nevoie de o minune sa joace bine si in Scandinavium, pentru ca in precedentele doua astfel de jocuri a fost o prezenta timida. De altfel, ea a pierdut la scor trei din ultimele patru meciuri avute pe teren  strain si a luat 18 goluri in aceasta perioada.

  • Suedezii Dick Axelsson si Sebastian Strandberg au reusit sa iasa cel mai mult in evidenta din lotul lui Djurgardens. Acestia au fost parte activa in 24 dintre golurile formatiei la care evolueaza.

Frolunda - Djurgardens: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Frolunda este echipa favorita sa castige trofeul. Pe langa faptul ca are un lot bun, in semifinale a reusit sa treaca de Lulea, echipa de pe locul al doilea din sezonul regulat. Poate ca daca se juca la Djurgerdens, situatia era alta, insa, in “Scandinavium” altele sunt datele problemei. Frolunda a castigat lejer ambele intalniri directe avute acolo, in aceasta finala, motiv pentru care nu vad cum ar putea pierde totcmai acum. In ultimele 16 meciuri jucate acasa, aceasta si-a depasit mereu adversarii si cifrele nu au fost deloc timide.


 

Bonus500 RON
Pariaza
1.83
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
64 / 0 / 44
Calcul:
-797 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
1507 / 28 / 923
Calcul:
-6 502 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
64 / 0 / 44
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2463
1507 / 28 / 923
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Frolunda castiga