Franta — Italia: ponturi Eurobasket

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Franta - Italia, de la Europeanul de baschet.

Miercuri, de la ora 18:15, in “Mercedes-Benz Arena”, avem meciul Franta - Italia, din sferturile de finala de la Europeanul de baschet.

Franta - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Franta era inaintea startului Europeanului una dintre favoritele turneului final. Doar ca jocul a fost unul modest si asta a dus la ocuparea locului 3 in grupa B. Esecuri la Germania, 63-76, si Slovenia, scor 82-88. Adica fix formatiile care au terminat inaintea Frantei in grupa. Dar forta grupului a fost cea care i-a facut pe francezi sa castige in optimile de finala, 87-86 cu Turcia, dupa prelungiri. Gobert a fost ca un “turn”, cu 20 de puncte, 17 recuperari.

Italia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Italia a suferit o lovitura chiar inainte de inceperea Europeanului, prin accidentarea lui Gallinari. Iar acest aspect a fost vizibil in parcursul din grupa C, unde Italia a pierdut Grecia si Ucraina, dar a castigat impotriva Croatiei, Estoniei si Marii Britanii. Succesul cu Croatia a fost cel mai important pentru ca a asigurat in mare parte prezenta in optimile de finala. Italia a avut cel mai greu adversar in “optimi”, Serbia, dar a reusit sa arunce excelent de la 3p, 16/38, si sa inregistreze doar 7 mingi pierdute. Astfel, italienii au produs surpriza si au castigat cu 94-86.

Franta - Italia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

N-as fi crezut ca Italia poate sa treaca de Serbia, insa acestia au jucat cu multa incredere si dorinta, aspecte care au facut diferenta. Franta are un joc fizic, putin estetic, iar Italia poate sa profite daca plimba bine mingea. Am vazut ca italienii sunt capabili sa faca putine turnoveruri, deci handicapul pare o solutie buna.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 0 / 17
Calcul:
-252 RON
ROI:
-7.2 %
Pariuri:
1344 / 46 / 984
Calcul:
-1 011 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 35
18 / 0 / 17
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2376
1344 / 46 / 984
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Italia + 8,5 HA

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi