Frankfurt - Leverkusen. Ponturi Bundesliga

Vrem goluri in ambele porti.

Vineri, de la ora 21:30, pe "Commerzbank-Arena", avem partida Frankfurt - Leverkusen, din etapa a 8-a a Bundesligii. Sunt doua echipe care practica un fotbal frumos.

Eintracht - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Frankfurt abordeaza aceasta partida de pe pozitia a 9-a in Bundesliga, cu 11 puncte scoase in 7 runde, golaveraj 11-10. In ultima etapa, a remizat, acasa, cu Bremen, scor 2-2. Rode si Silva au marcat pentru gazde, care s-au vazut egalate la 2 in primul minut de prelungire, dupa un penalty. Forma de moment este una destul de buna pentru Eintracht, cu o singura infrangere in ultimele cinci meciuri de campionat. Putem spune ca dupa plecarile masive din vara, mai ales din atac, Frankfurt a gasit solutiile optime. Aici ne referim la Andre Silva si Bas Dost. Sunt deasemenea cinci partide la rand cu Frankfurt protagonista in care s-au inscris goluri in ambele porti.

Bayer - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Leverkusen a jucat foarte bine in ultimele trei meciuri si a urcat pe locul 7 in Germania, cu 14 puncte stranse in 7 etape, golaveraj 12-8. In ultima runda, a remizat, acasa, cu RB Leipzig, scor 1-1. Volland a marcat pentru gazde, care au avut 65% posesie. De altfel, Bayer este o formatie care pune mare pret pe acest aspect. Si daca tot vorbim despre internationalul german, Volland a fost implicat in 21 de goluri in Bundesliga in 2019. Au fost cel putin trei goluri in toate cele trei partide de "afara" din campionat ale celor de la Leverkusen.

Frankfurt - Leverkusen: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Vesti bune pentru oaspeti, care si-au recuperat accidentati - Bailey, Tah si Lars Bender. Dincolo, la Frankfurt, infirmeria inca e plina, insa multi jucatori sunt doar incerti. De Trapp stim sigur ca lipseste. In stagiunea precedenta, Eintracht a batut, acasa, cu 2-1, dar avea sa piarda returul cu 6-1. Sunt doua echipe care suteaza mult la poarta, iar acest lucru ne indeamna sa mizam pe urmatorul pronostic.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
ambele marcheaza