Frankfurt - Dortmund. Ponturi Bundesliga

Frankfurt a pierdut multi jucatori.

Duminica, de la ora 19:00, pe "Commerzbank-Arena", avem partida Frankfurt - Dortmund, din etapa a 5-a a Bundesligii. 

Eintracht - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Frankfurt a reusit sa se califice in grupele Europa League, dar startul de sezon in Bundesliga pare destul de ratat. Asta pentru ca Eintracht a castigat doar cele doua meciuri de acasa, pierzandu-le pe cele din deplasare. Ce-i drept, fiecare disputa a fost incheiata la limita. In primul meci din EL, Frankfurt a pierdut, pe teren propriu, cu Arsenal, 0-3. Jovic, Haller si Rebic sunt doar trei dintre jucatorii importanti care nu se mai gasesc sub comanda lui Hutter in aceasta stagiune. Kamada inca n-a marcat, iar dispozitia de joc a lui Andre Silva va trebui testata serios in urmatoarea perioada. Evident, multiplele modificari din atac fac ca Frankfurt sa nu mai aiba aceleasi actiuni consistente in ofensiva.

Borussia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dortmund a castigat cu Leverkusen in ultima runda, 4-0, pe teren propriu, dar n-a reusit sa repete performanta si-n prima etapa din grupa de Champions League, 0-0, acasa, cu Barcelona. Insa Borussia a dominat partida, a ratat un penalty prin Reus, si a aratat clasa in defensiva. Hummels a fost la un nivel inalt si a oprit fiecare actiune a catalanilor desfasurata in zona sa. La ultima deplasare din campionat, Dortmund a pierdut la Union Berlin, 1-3. Borussia se comporta putin atlfel in partidele de "afara", cedand ceva mai mult posesia, dar contrele cu Reus, Alcacer, Sancho si Hazard sunt letale.

Frankfurt - Dortmund: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In sezonul trecut, cele doua formatii au remizat aici, 1-1, goluri Reus si Jovic. Toata linia de atac (Haller, Jovic si Rebic) din acea partida nu se mai afla acum la Eintracht. Frankfurt are nevoie de meciuri pentru ca relatiile de joc sa se lege intre noii fotbalisti ofensivi, insa Borussia n-ar trebui sa lase atat de mult spatiu. Mai ales ca Bayern si Leipzig au castigat in aceasta runda.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Dortmund castiga