Francisco Cerundolo — Gianluca Mager: pronosticuri Tenis ATP Cordoba

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Cerundolo vs. Mager.

Marti, 23/02/2021, nu mai devreme de ora 22:30, Francisco Cerundolo si Gianluca Mager vor juca in runda inaugurala a turneului ATP de la Cordoba (Argentina, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.55 @ Francisco Cerundolo vs. 2.47 @ Gianluca Mager!

FRANCISCO CERUNDOLO (#135 ATP)

Are doar douazeci si doi de ani, s-a nascut si are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Walter Grinovero! Saptamana trecuta a avut o evolutie apreciata pe zgura turneului ATP Challenger Tour de la Concepcion (Chile), ajungand acolo pana-n finala competitiei, pe care a cedat-o la mare batalie in fata conationalului Sebastian Baez (3-6 7-6 6-7), dupa aproape trei ore de joc.

  • VICTORII Cerundolo vs. Mager: nu au jucat

GIANLUCA MAGER (#99 ATP)

Are douazeci si sase de ani si se mentine in prima suta mondiala cam de anul trecut cand a “scos capul” in tenis si in turneele de nivel ATP World Tour; italianul a obtinut o performanta extraordinara sezonul precedent cand a jucat finala pe zgura de la Rio de Janeiro, invingandu-l acolo printre altii in faza sferturilor de finala pe austriacul Dominic Thiem! Sezonul regulat l-a debutat cu un sfert de finala pe hardul outdoor de la Delray Beach ATP, set luat australianului Jordan Thompson pe asfaltul de la Great Ocean Road Open si evolutie per total buna in fata revelatiei Aslan Karatsev la Australian Open.

  • VICTORII Mager vs. Cerundolo: nu au jucat

Francisco Cerundolo – Gianluca Mager: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe minim un set adjudecat de italian, chiar daca acesta va fi primul lui meci pe zgura din sezonul regulat; consider ca are mai multa experienta la nivel ATP World Tour, a avut mai mult timp la dispozitie pentru a se pregati si va fi mai ok din punct de vedere fizic fata de sud-american, la care mai mult ca sigur s-a acumulat ceva oboseala in urma meciurilor solicitante pe care le-a avut pe parcursul turneului de la Concepcion challenger, unde a disputat acea finala de trei ore in urma cu doar doua zile. Gianluca Mager masoara in jur de 1,88m si poseda un serviciu net superior fata de cel al lui Francisco Cerundolo si per total consider ca si loviturile sunt mai puternice si mai greu de returnat; argentinianul are un plus la capitolul deplasare in teren si la spiritul combativ, preferand cu preponderenta schimburile lungi de mingi. Doar ca pentru a fi combativ in aceste schimburi lungi, trebuie sa te ajute si picioarele si conditia fizica; astfel, fiind inca debut de sezon, ma astept ca Francisco Cerundolo sa nu fie 100% dpdv fizic.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 26
Calcul:
-847 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
228 / 11 / 168
Calcul:
-618 RON
ROI:
-1.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 54
27 / 0 / 26
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 411
228 / 11 / 168
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Min1set @ Mager