Francisco Cerundolo – Facundo Bagnis: pronosticuri Tenis Campinas Challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Cerundolo vs. Bagnis.

Vineri, 04/12/2020, nu mai devreme de ora 22:00, Francisco Cerundolo si Facundo Bagnis vor juca in faza sferturilor de finala ale turneului ATP Challenger Tour de la Campinas (Brazilia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.20 @ Francisco Cerundolo vs. 1.62 @ Facundo Bagnis!

FRANCISCO CERUNDOLO (#159 ATP)

Are doar douazeci si doi de ani si potential enorm de a creste si de a sta mult timp in prima suta mondiala, daca va adauga ceva constanta in evolutiile pe care le are, in special pe zgura! S-a nascut si are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si este antrenat de Walter Grinovero. Si-a egalat performanta de anul trecut la Campinas challenger dupa victoriile obtinute cu brazilianul Pedro Sakamoto (6-1 6-3) in runda inaugurala, respectiv cu conationalul Facundo Mena (4-6 7-5 7-6) in faza optimilor de finala.

  • VICTORII Cerundolo vs. Bagnis: nu au jucat

FACUNDO BAGNIS (#126 ATP)

Experimentatul argentinian nu este strain de performanta pe zgura de la Campinas challenger, turneu pe care l-a castigat o data (2016), a pierdut o finala (2013) si s-a oprit de doua ori in semifinale (2015, 2018); are treizeci de ani, e stabilit tot la Buenos Aires si spre deosebire de oponentul din aceasta seara este jucator de mana stanga; masoara in jur de 1,83m si este antrenat de conationalul Eduardo Schwank! A ajuns pana-n aceasta faza a competitiei dupa doua victorii muncite: in primul tur a trecut de favoritul gazdelor Joao Lucas Reis da Silva (6-7 6-4 6-4) si in faza optimilor de Renzo Olivo (6-1 7-5).

  • VICTORII Bagnis vs. Cerundolo: nu au jucat

Francisco Cerundolo – Facundo Bagnis: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata deoarece se vor infrunta doi tenismeni de valori relativ aproapiate; Francisco Cerundolo are de partea lui entuziasmul tineretii si capacitatea de a transforma in puncte castigatoare schimburile mai lungi de mingi (se deplaseaza mai bine), in timp ce Facundo Bagnis este clar mai experimentat, serveste ceva mai bine si loveste mingea mai puternic (cu toate astea, face si mai multe erori nefortate). Chiar daca nu s-au mai infruntat pana-n prezent, argentinienii s-au mai antrenat impreuna la Buenos Aires si se cunosc destul de bine! Francisco Cerundolo pare a fi tenismenul mai in forma dupa castigarea turneelor de la Split challenger (Croatia, zgura) si Guayaquil challenger (Ecuador, zgura), dar cu siguranta ca si Facundo Bagnis isi va vinde scump pielea.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 14
Calcul:
-430 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
273 / 19 / 211
Calcul:
-1 771 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 32
15 / 3 / 14
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 504
273 / 19 / 211
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 21,5 game-uri în meci