Frances Tiafoe — Hubert Hurkacz: pronosticuri Tenis ATP Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Tiafoe vs. Hurkacz.

Marti dimineata, 12/10/2021, nu mai devreme de ora 04:00, Frances Tiafoe si Hubert Hurkacz vor juca in turul al treilea al turneului ATP World Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.52 @ Frances Tiafoe vs. 1.53 @ Hubert Hurkacz!

FRANCES TIAFOE (#51 ATP)

Are doar douazeci si trei de ani, are resedinta la Boynton Beach – Florida (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m prefera suprafetele rapide, iar faptul ca s-a calificat in turul al treilea de la Indian Wells este o premiera, deoarece la precedentele patru editii ajunsese o singura data in turul al doilea, chiar la debutul sau in cadrul turneului californian. 

  • VICTORII Tiafoe vs. Hurkacz: 6-2 6-4 (Washington, 2018, hard outdoor), 4-1 4-2 2-4 4-3 (NexT Gen ATP Finals, 2018, hard indoor)

HUBERT HURKACZ (#12 ATP)

Are si el douazeci si patru de ani, face parte din aceeasi generatie cu adversarul, s-a nascut la Wroclaw (Polonia) dar are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, tenismen cu alonja la cei 1,96m pe care-i masoara, trece prin cea mai buna perioada a carierei cu trei titluri de nivel ATP World Tour cucerite in sezonul regulat, revine la Indian Wells onorand cu prezenta pentru abia a doua oara acest important turneu al carui sfert-finalist en-titre este.

  • VICTORII Hurkacz vs. Tiafoe: 4-6 7-6 6-1 (Winston Salem, 2019, hard outdoor)

Frances Tiafoe – Hubert Hurkacz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, in care “outsider”-ul si totodata favoritul gazdelor poate emite pretentii, avand avantajul moral de a se fi impus in primele doua meciuri directe, fiind mult timp si la conducerea celui de al treilea, pe care l-a pierdut din pur ghinion si mici neatentii! Frances Tiafoe a etalat poate cel mai bun tenis de care e capabil in precedentele doua runde de la Indian Wells, chiar daca de cealalta parte a fileului s-au aflat adversari cu nume precum francezul Benoit Paire (6-4 6-4 / si-a cedat serviciul de doua ori, dar a realizat patru break-uri) sau compatriotul Sebastian Korda (6-0 6-4 / si-a cedat serviciul o data, dar a realizat break-ul de cinci ori dintr-un total de unsprezece oportunitati). De cealalta parte, polonezul Hubert Hurkacz l-a infruntat pe australianul Alexei Popyrin (6-1 7-5 / si-a cedat serviciul o data, dar i-a oferit oponentului cinci mingi de break / a avut un procentaj de doar 69% la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu si 60% la cele castigate cu a doua minge) in runda anterioara.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Frances Tiafoe @ peste 1,5 break-uri
Comentarii