Frances Tiafoe – Donald Young: pronosticuri Tenis ATP Delray Beach

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Tiafoe vs. Young.

Sambata, 09/01/2021, nu mai devreme de ora 03:00, Frances Tiafoe si Donald Young vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Delray Beach (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.20 @ Frances Tiafoe vs. 4.50 @ Donald Young!

FRANCES TIAFOE (#62 ATP)

Va implini curand varsta de douazeci si trei de ani, e stabilit la Boynton Beach Florida (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si este antrenat de perechea Wayne Ferreira & Zack Evenden! Pentru cunoscatori, stilul de joc al lui Frances Tiafoe este deseori comparat cu cel al mult mai experimentatului francez Jo-Wilfried Tsonga si anume serviciu percutant, lovituri puternice pe parte de forehand si ceva minusuri pe parte de backhand.

  • VICTORII Tiafoe vs. Young: 2-6 6-4 6-3 (Tallahassee challenger, 2016, zgura)

DONALD YOUNG (#327 ATP)

Nu s-a regasit deloc in ultimele trei-patru sezoane si din acest motiv a ajuns sa ocupe locul mai putin onorant din prezent; n-are in palmares vreun turneu de categorie ATP World Tour, iar ultimele trei de categorie ATP Challenger Tour pe care le-a castigat au fost obtinute tocmai in anul 2013 (cam mult de atunci). Noumea challenger (la dublu) in urma cu doua sezoane este cel mai recent succes pe care l-a obtinut americanul de culoare; cu toate astea, a obtinut doua victorii in calificarile de la Delray Beach in dauna brazilianului Pedro Sakamoto (3-6 6-4 6-2), respectiv a conationalului Stefan Kozlov (4-6 6-4 6-4).

  • VICTORII Young vs. Tiafoe: 6-3 6-3 (Queen’s, 2016, iarba)

Frances Tiafoe – Donald Young: Cote la pariuri si predictii pariuri

Frances Tiafoe are experiente placute pe hardul outdoor de la Delray Beach, acesta fiind si singurul turneu de categorie ATP World Tour pe care a izbutit sa-l castige pana-n prezent (2018 vs. Peter Gojowczyk in finala); anul trecut pierdea in faza sferturilor cu francezul Ugo Humbert, avand astfel de aparat ceva puncte (o motivatie in plus). De cealalta parte, “outsider”-ul Donald Young a avut parte de un meci de doua ore cu Pedro Sakamoto, respectiv doua ore si jumatate cu Stefan Kozlov, astfel ca ma astept sa nu mai fie la suta la suta din capacitate din punct de vedere fizic si sa nu duca mai mult de un set la un nivel rezonabil, mai ales ca de cealalta parte a fileului se va afla un adversar agresiv cu lovituri extrem de puternice si cu un serviciu net superior fata de cele pe care le poseda precedentii oponenti; un alt aspect foarte important este acela ca serviciul lui Donald Young a avut de suferit atat in partida cu brazilianul (unsprezece duble greseli, noua mingi de break pentru Sakamoto), cat si in cea cu americanul (zece duble greseli, treisprezece oportunitati de break pentru Kozlov).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Tiafoe