Fram - Haukar. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pe goluri pentru duelul din divizia secunda a Islandei dintre Fram si Haukar.

In etapa a 7-a din liga secunda a Islandei se intalnesc doua echipe vecine de clasament insa aflate in forme de moment total opuse. Fram a tot cazut in clasament de la debutul sezonului dupa ce in ultimele trei etape din campionat nu a mai reusit nicio victorie si se afla in prezent pe locul 6 cu 8 puncte acumulate. Adversara sa din acest meci, Haukar, vine dupa doua victorii consecutive si se afla o pozitie mai sus, pe locul 7, cu 10 puncte.


Chiar si in aceste conditii, la care se adauga statistica duelurilor directe, in ultimele doua sezoane Fram nereusind sa se impuna pe teren propriu contra lui Haukar, casele de pariuri vad favorita echipa gazda in acest duel. In ultimele patru dispute directe dintre cele doua din precedentele doua sezoane am avut goluri marcate de ambele parti.


De la startul sezonului Fram si-a impartit in mod egal victoriile, remizele si infrangerile, cate 2 la numar de fiecare parte, totalizand un golaveraj bun in acest timp, de 12/9. De partea sa, Haukar a inregistrat 3 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, cu un golaveraj si mai spectaculos de 13/11. Astfel putem observa ca ambele echipe au o medie buna de goluri/meci - 3,5 pentru Fram si nu mai putin de 4 pentru Haukar.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide