Forward - Umea. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Forward si Umea, la o cota de 1.50

Forward - Umea. Pontul lui IulianGGMU

In lipsa unor meciuri din campionate de prima mana, de data aceasta am sa-mi indrept atentia spre Divizia 1 Norra, o liga inferioara din fotbalul suedez, unde Forward si Umea se vor duela incepand cu ora 15:00.


Forward parea o contracandidata serioasa la podium, asta pana in urma cu doua etape, atunci cand a inceput aventura meciurilor disputate in deplasare si a pierdut ambele confruntari, 1-2 cu Vasteras si 1-4 in fata celor de la Skelleftea, echipe din zone diferite ale claasamentului. Din cauza acestor rezultate a fost impinsa pe locul sapte, acum avand 20 de puncte, cu unsprezece mai putine decat Vasteras, echipa aflata pe locul secund si ultimul care asigura prezenta la barajul de promovare. Situatia sta mult mai bine in disputele de pe teren propriu, locul unde Forward si-a trecut in cont 13 puncte din 18 maxim posibile., cinci din cele sase meciuri s-au incheiat extrem de spectaculos, ceea ce nu este surprinzator, avand in vedere media de 4.5 goluri inscrise in meciurile disputate acasa.


Umea este intr-o forma excelenta, este singura echipa care a reusit sa castige in ultimele trei etape, rezultate datorita carora se afla pe locul al treilea, cu 24 de puncte. Ramane cu mult in spatele echipelor angrenate in lupta pentru promovare, cu sapte puncte are mai putin decat Carlstad si Vasteras. Este una dintre cele doua echipe inca neinvinse in meciurile de pe teren propriu, dar de data aceasta va avea o misiunea foarte grea, deoarece Umea in deplasare este o echipa mai mult decat modesta, reusind sa castige un singur joc din cele sapte disputate.De astfel, este echpa cu cea mai lunga perioada de invincibilitatea din Divizia 1 Norra, ultima data cand Umea a pierdut, a fost la inceputul lunii mai, in urma cu zece etape.


Este un meci in care spectacolul nu trebuie sa lipseasca, ultimele  cinci confruntari ale celor de la Forward s-au incheiat cu cel putin trei goluri si ambele au punctat. Umea a fost o echipa care a evoluat mult mai asezat, dar a dat cel putin un gol in fiecare din ultimele noua runde, in sase dintre ele a si luat goluri. Cred ca ostilitatile vor continua la fel ca in ultimele patru intalniri directe, iar pana la fluierul de final sa avem din nou cel putin trei goluri inscrise si ambele sa-si aduca aportul pe tabela.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 2 / 32
Calcul:
-705 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
1790 / 34 / 1113
Calcul:
-10 010 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
45 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2944
1790 / 34 / 1113
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide