Flamengo — Palmeiras
Incheiat

Flamengo — Palmeiras: ponturi Serie A Brasileirao

Acțiune

Flamengo vrea sa ramana neinvinsa in acest sezon, in timp ce Palmeiras cauta cu disperare primul succes stagional.

Joi dimineata, de la ora 01:30, ora Romaniei, pe Macracana, in runda cu numarul 4 din campionatul Braziliei are loc duelul dintre Flamengo si Palmeiras.

Flamengo: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A inceput sezonul foarte bine si in decurs de doar cateva zile a obtinut o serie de doua victorii interesante, identice, dar in competitii diferite. Este angrenata si in Copa Libertadores, insa pare ca tine pasul pe ambele planuri. Flamengo a reusit ca in cele doua meciuri din campionat sa ramana neinvinsa, desi a jucat si in cea mai prestigioasa competitie intercluburi de pe teritoriul Americii de Sud. Drept urmare, dupa 1-1 cu Atletico Goias si 3-1 cu Sao Paulo, intra in joc de pe pozitia a 4-a, cu 4 puncte.

Palmeiras: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este o echipa care vine pe Maracana dornica sa obtina victoria mult dorita. Desi s-au jucat doua meciuri din acest sezon, Palmeiras inca nu a simtit gustul succesului in Serie A Brasileirao, aflandu-se pe locul 15, cu un singur punct. Acest punct a venit dupa ce in runda anterioara a fost egala celor de la Goias, iar anterior acelui duel a piredut cu 2-3, acasa, in fata modestei Ceara. Nu la fel de slab s-a prezentat si in Copa Libertadores, unde are doua victorii in cele doua intalniri.

Flamengo – Palmeiras: cote la pariuri si predictii pariuri

Categoric este un meci derby, dar daca ne luam dupa startul ratat pe care Palmeiras il are, atunci Flamengo isi merita din plin cota de favorita a caselor de pariuri online si cred ca are ce ii trebuie sa reuseasca asta.
Ponturi
Flamengo castiga oricare dintre reprize
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Campeonato Brasileiro
Va fi acest pariu castigator?
Flamengo castiga oricare dintre reprize
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token