Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

FK TSC Bačka Topola – FCSB: pont din Europa League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 1.93.

FK TSC Bačka Topola – FCSB: pont din Europa League

Meciul Topola - FCSB este programat joi, 17 septembrie, la ora 22.00, pe Gradski stadion (Bačka Topola), în cadrul sferturilor de finală din playofful Europa League.

FK TSC Bačka Topola   - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

FK TSC Bačka Topola este o echipă din Serbia care debutează în acest sezon din cupele europene. Formația finanțată în mare parte cu bani de la Guvernul maghiar a fost surpriza sezonului trecut din Serbia. Nou promovarată, FK TSC Bačka Topola a terminat pe locul 4, cu doar 5 puncte mai puțin decât Partizan, echipa care a fost vicecampioană. Topola este singura echipă din campionat fără jucători străini în lot. E adevărat că sunt doi bosniaci, un muntenegrean și un canadian, dar toți au fost naturalizați și au primit și cetățenie sârbă. Antrenorul maghiar Szabo a transformat echipa într-o mașină de goluri, iar Lukic și Siladi au terminat sezonul precedent cu 16 reușite fiecare. Cei doi atacanți veniți din liga a doua cu Topola au fost golgheterii Serbiei. Lucrurile nu merg la fel de bine și în acest sezon. Topola este pe locul 12 în campionat, după ce a obținut doar 2 victorii în primele 7 etape. Problema este defensiva pentru că echipa din Backa Topola a menținut ritmul de două goluri pe meci din sezonul precedent. În 6 meciuri din 8 jucate în acest sezon, în toate competițiile de Topola s-au marcat minim trei goluri.

FCSB - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

FCSB a început lansat acest sezon, cu 3 victorii cu același scor, 3-0. Noul antrenor, Toni Petrea a fost însă foarte dezamăgit de jocul echipei și de rezultatul de Voluntari. După înfrângerea cu 2-1, FCSB a pierdut primul loc în Liga 1, iar acum vrea să treacă mai departe în Europa League. În toate meciurile în care FCSb a jucat de la instalarea cuplului Petrea/Neubert s-au marcat câte 3 goluri.

FK TSC Bačka Topola - FCSB: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Topola și FCSB sunt două echipe cu jucători de atac interesanți, dar cu apărări permisive. Având în vedere că se joacă în manșă unică și presiunea este mare vor apărea și erorile în defensivă. De aceea, voi miza pe următorul pronostic, peste 2.5 goluri. Betano dă o cotă de 1.93.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.93
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
2 / 0 / 4
Calcul:
-222 RON
ROI:
-37.0 %
Pariuri:
2 / 0 / 4
Calcul:
-222 RON
ROI:
-37.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 7
2 / 0 / 4
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 8
2 / 0 / 4
Calcul
ROI: -37.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept