Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Fiona Ferro – Sofia Kenin: pronosticuri Tenis WTA French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ferro vs. Kenin.

Luni, 05/10/2020, nu mai devreme de ora 12:00, Fiona Ferro si Sofia Kenin vor juca in faza optimilor de finala ale turneului WTA de la Roland Garros (Franta, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.83 @ Fiona Ferro vs. 2.00 @ Sofia Kenin!

FIONA FERRO (#49 WTA)

Nu trecuse decat o data de runda inaugurala de la Roland Garros la precedentele sase participari, iar acum iat-o in faza optimilor dupa o victorie muncita in turul al treilea cu Patricia Maria Ţig (7-6 4-6 6-0). In continuare o sa va prezint cele mai importante statistici ale meciului mai sus mentionat – a durat aproape trei ore, timp in care Fiona Ferro a expediat un as, a comis zero duble greseli, a avut un procentaj de 53% la punctele castigate cu primul serviciu si 63% la cele adjudecate cu a doua minge, a fructificat sase din totalul celor nouasprezece mingi de break avute la dispozitie, a trimis treizeci si sapte de lovituri direct castigatoare si a comis patruzeci si noua de erori nefortate.

  • VICTORII Ferro vs. Kenin: nici o victorie

SOFIA KENIN (#6 WTA)

La doar douazeci si unu de ani si doar a patra participare la Roland Garros, americanca si-a egalat performanta de anul trecut prin victoria oarecum facila obtinuta cu romanca Irina Maria Bara (6-2 6-0). In continuare o sa va prezint cele mai importante statistici ale meciului mai sus mentionat – a durat putin peste o ora, timp in care Sofia Kenin a expediat zero asi, a comis patru duble greseli, a avut un procentaj de 63% la punctele castigate cu primul serviciu si 39% la cele adjudecate cu a doua minge, a fructificat sase din totalul celor noua mingi de break avute la dispozitie, a trimis treizeci si patru de lovituri direct castigatoare si a comis douazeci si cinci de erori nefortate.

  • VICTORII Kenin vs. Ferro: 7-5 6-2 (Charleston, 2017, zgura)

Fiona Ferro – Sofia Kenin: Cote la pariuri si predictii pariuri

Frantuzoaica trece printr-o forma extraordinara si este neinvinsa pe zgura de cand s-au reluat competitiile oficiale (opt victorii consecutive, cu turneu castigat la Palermo), dar va avea o replica pe masura din partea campioanei en-titre de la Australian Open! Mi-e destul de clar ca plusul de valoare si de experienta la nivel de Grand Slam-uri este de partea Sofiei Kenin, dar in acelasi timp Fiona Ferro vine tare din spate cu un adevarat “boost” de moral si zic eu cu suprafata de joc (zgura) de partea ei. Ma astept la un meci cel putin la fel de echilibrat ca singura partida directa dintre cele doua si prin urmare la un minim de douazeci de game-uri, cu destul de multe break-uri si mingi de break de ambele parti!

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.51
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
24 / 2 / 18
Calcul:
-183 RON
ROI:
-4.2 %
Pariuri:
131 / 7 / 86
Calcul:
+444 RON
ROI:
+2.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
24 / 2 / 18
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 224
131 / 7 / 86
Calcul
ROI: +2.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 19,5 game-uri în meci