Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Finlanda - Ungaria. Pontul lui rossonero07

0

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.52 pentru disputa dintre Finlanda si Ungaria din Liga Natiunilor.

Finlanda - Ungaria. Pontul lui rossonero07

Sambata, in data de 8 septembrie 2018, de la ora 19:00, "Tampere Stadium" va gazdui disputa dintre Finlanda si Ungaria, din cadrul Ligii Natiunilor, in care ma astept ca oaspetii sa faca o figura frumoasa.


Finlanda este usor favorita in aceasta disputa, conform agentiilor de pariuri, principalul sau avantaj fiind terenul propriu, acolo unde in mod normal suporterii ar trebui sa joace un rol important. Gazdele acestei infruntari nu au performante importante la nivel mondial, avand in vedere faptul ca in intreaga lor istorie nu au reusit sa ia parte la vreun turneu final. La ultimele preliminarii, finlandezii nu au impresionat deloc, terminand pe pozitia a cincea intr-o grupa grea, ce-i drept, cu Croatia, Turcia, Islanda, Ucraina si Kosovo. Nationala lui Markku Kanerva este neinvinsa acasa de mai bine de un an, ultima data pierzand in iunie 2017, de atunci legand sase partide fara esec, in acestea reusind victorii cu Islanda, Estonia, Malta si Belarus, remizand cu Turcia si Macedonia.


Ungaria este o nationala ceva mai valoroasa, dar si mai experimentata, insa in ciuda acestui aspect, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, ce-i drept, urmand sa aiba o misiune grea, tinand cont ca va juca in deplasare. Oaspetii acestei dispute se pot lauda cu cateva participari la turneele finale, jucand la noua campionate mondiale, luand de asemenea parte si la trei campionate europene, ultima data in 2016. In precedenta campanie de calificare, cea pentru mondialul din aceasta vara, nationala antrenata de Marco Rossi a dezamagit, clasandu-se pe treapta a treia in grupa, sub Portugalia si Elvetia, dar peste Insulele Feroe, Letonia si Andorra. Ungaria trece printr-o perioada nefasta, fiind fara victorie in ultimele patru partide, in acestea pierzand cu Kazakhstan, Scotia si Australia, remizand cu Belarus.


Din punct de vedere valoric, Ungaria este usor peste adversara sa, iar eu ma astept ca in aceasta disputa sa se observe acest lucru, de aceea mizez pe faptul ca oaspetii vor marca macar o data, chiar daca joaca in deplasare.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.52
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Oaspetii marcheaza