Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Filipine - Italia. Campionatul Mondial de Baschet

0

Un duel interesant de la Campionatul Mondial de Baschet.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meciSambata, de la ora 14:30, in "Foshan International Sports and Cultural Center" din Foshan, avem meciul Filipine - Italia, din grupa D de la Campionatul Mondial. Cine se va impune in acest duel?

Filipine - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Filipine vine la Campionatul Mondial cu o formatie plina de jucatori care evolueaza in competitia interna. Exista o singura exceptie, americanul naturalizat Andray Blatche, care joaca in China, la Tianjin Gold Lions. Centrul de 33 de ani are destule meciuri in NBA incat sa fie un lider pentru aceasta nationala. Vorbim de o echipa care adopta un ritm rapid, cu multe aruncari de la distanta. Si sunt jucatori care nu se dau la o parte de la un duel fizic. Aici, evident, amintesc de lupta de anul trecut dintre filipinezi si australieni, intr-un meci din calificarile pentru acest Mondial. DIn 1978, atunci cand a gazduit competitia si a terminat pe 8, Filipine a mai luat parte la un singur Campionat Mondial, in 2014, turneu incheiat pe locul 21.

Italia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Italia chiar pune pret pe aceasta competitie. Astfel, Gallinari, cel care a avut un sezon excelent cu Clippers in stagiunea precedenta, este prezent in China. Nu era "obligatoriu", in conditiile in care Danilo a schimbat echipele in aceasta vara, trecand la OKC. Fara podium in istoria participarilor la un CM, Italia aduce si alte vedete la aceasta editie de Mondial, printre care Belinelli, de la Spurs, Hackett, de la CSKA, Datome, de la Fener, sau Brooks, de la Milano. Italia a pierdut ambele partidele amicale inainte de Mondial, cu Serbia si Noua Zeelanda.

Filipine - Italia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cele doua nationale s-au mai intalnit in 2016, intr-un amical, iar italienii au castigat clar, cu 106-70. Diferenta acum s-ar putea sa fie mai mica, iar Filipine ma astept sa ajunga la 75-80 de puncte. Cum italienii vor fi mai precisi din zona de 2 puncte, cred ca un ritm rapid impus de filipinezi va aduce multe reusite pe tabela. Asta pentru ca ei mereu vor incerca sa duca mingea mai rapid in atac, scurtand actiunile. 

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.25
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
28 / 0 / 28
Calcul:
-367 RON
ROI:
-6.6 %
Pariuri:
465 / 14 / 358
Calcul:
-888 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 56
28 / 0 / 28
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 841
465 / 14 / 358
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 159,5 puncte