Filip Krajinovic — Hamad Medjedovic: pronosticuri Tenis ATP Belgrad

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Krajinovic vs. Medjedovic.

Duminica, 23/05/2021, nu mai devreme de ora 17:30, Filip Krajinovic si Hamad Medjedovic vor juca in runda inaugurala a turneului ATP de la Belgrad (Serbia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.06 @ Filip Krajinovic vs. 9.25 @ Hamad Medjedovic! 

FILIP KRAJINOVIC (#41 ATP)

A ajuns si el la douazeci si noua de ani, s-a nascut la Sombor, dar are resedinta aici la Belgrad (Serbia), este dreptaci ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul lui Janko Tipsarevic pe parte de antrenorat, cel care multi ani a tinut “steagul sus” alaturi de Novak Djokovic pentru sarbi, in Davis Cup! N-are in palmares vreun titlu de nivel ATP World Tour la simplu, dar se poate lauda cu trei finale la Masters-ul de la Paris (2017), Stockholm & Budapesta (2019).

  • VICTORII Krajinovic vs. Medjedovic: nu au jucat

HAMAD MEDJEDOVIC (#697 ATP)

Are doar saptesprezece ani, s-a nascut la Novi Pazar, dar are resedinta tot la Belgrad (se simte ca acasa), este tot jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara tot in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul lui Boris Pashanski pe parte de antrenorat! Este un junior talentat, a pornit sezonul regulat fiind al 9-lea in ierarhia ITF dedicata juniorilor si in urma cu aproximativ o luna, la chiar debutul sau in cadrul unui turneu ATP World Tour (calificari), a obtinut o victorie importanta impotriva lui Daniel Galan Riveros (7-6 7-6). Acum, debuteaza si pe tabloul principal al unui astfel de turneu!

  • VICTORII Medjedovic vs. Krajinovic: nu au jucat

Filip Krajinovic – Hamad Medjedovic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Chiar daca exista o diferenta colosala de experienta si la urma urmei si de valoare intre cei doi sarbi, consider ca juniorul poate oferi o replica pe masura astazi si e capabil sa-si adjudece un minim de sase game-uri, pentru ca pariul nostru sa fie castigator! Hamad Medjedovic este – vorbind totusi de un nivel mai scazut, dar chiar si asa – intr-o forma de moment buna: saptamana trecuta, pe zgura de la Prijedor ITF, a ajuns pana-n semifinale la simplu si a reusit sa castige competitia la dublu. Filip Krajinovic n-a impresionat pana acum pe parcursul lunii mai, fiind eliminat in rundele inaugurale ale Masters-urilor de la Madrid (vs. Yoshihito Nishioka), respectiv Roma (vs. Felix Auger Aliassime) si ramane de vazut cum se va descurca pe zgura de la Belgrad si care va fi motivatia lui in fata unui “outsider” ce-i drept, talentat. Mergand mai departe, ambii fiind sarbi, jucandu-se si in locul de resedinta al celor doi, cu familiile si prietenii prin tribune, am putea asista la un meci mai degraba de antrenament pentru Filip Krajinovic.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
19 / 1 / 13
Calcul:
-48 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
300 / 21 / 226
Calcul:
-1 493 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 33
19 / 1 / 13
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 550
300 / 21 / 226
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Krajinovic & peste 17,5 game-uri