Feyenoord — Slavia Praga: ponturi Europa Conference League

Acțiune

Feyenoord vreau sa-i aplice Slaviei a treia infrangere in ultimele patru deplasari si are tot ce ii trebuie sa faca asta.

Joi, de la ora 19:45, la Rotterdam, pe De Kuip, Feyenoord Rotterdam si Slavia Praga se intalnesc in turul sferturilor de finala ale Europa Conference League.

Feyenoord: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lucrurile sunt bune pentru Feyenoord, echipa care a reusit ca in cel mai recent duel sa profite de statutul de gazda si sa-si arate din nou superioritatea in meciurile din campionatul intern. A trecut cu 2-0 de Willem II, asta dupa ce a ajuns la sase meciuri consecutive jucate in toate competitiile pe De Kuip si a reusit sa ramana neinvinsa. In toate aceste dueluri se regaseste si acel 3-1 cu Partizan Belgrad, echipa de care a trecut cu 8-3 la general si acum este din nou favorita caselor de pariuri online.

Slavia Praga: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Parca dupa prima partida cu LASK a inceput decaderea celor de la Slavia Praga, care in ultimele patru dueluri au castigat intr-o singura partida si atunci jucau pe terenul propriu. cel mai recent duel a fost chiar derby-ul cu Viktoria Plzen, meci in care tabela a indicat 1-1, desi meciul s-a jucat in deplasare. A ajuns la cinci dueluri consecutive in care a jucat in toate competitiile si a primit cel putin un gol, iar acum incearca sa castige primul joc din ultimele patru deplasari.

Feyenoord – Slavia Praga: cote la pariuri si predictii pariuri

Asa cum s-au prezentat meciurile lui Feyenoord in ultimele meciuri si faptul ca joaca pe terenul propriu ma pune serios pe ganduri. Cred intr-o victorie a echipei olandeze si drept urmare voi miza pe asta, respectiv pe succesul echipei din Olanda.

Ponturi
Victorie Feyenoord
Cf
Cote
1.68
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Conference League
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Feyenoord
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token