Feyenoord - Excelsior. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.82 pentru disputa dintre Feyenoord si Excelsior, din cadrul campionatului Olandei.

Feyenoord - Excelsior. Pontul lui rossonero07

Duminica, in data de 19 august, incepand cu ora 15:30, se va da startul disputei dintre Feyenoord si Excelsior, cele doua urmand sa se intalneasca pe stadionul "De Kuip", acolo unde ma astept ca echipa gazda sa se impuna intr-un mod categoric.


Feyenoord este fara indoiala favorita certa a acestei dispute, asa cum o dau si bookmakerii de altfel, fiind ce-i drept una dintre cele mai puternice echipe ale fotbalului olandez. Gazdele acestei dispute au avut un parcurs decent in editia precedenta de campionat, terminand doar pe locul al patrulea, impresionand insa in Cupa Olandei, pe care a izbutit sa o castige, asigurandu-si un loc un turul al treilea al preliminariilor Europa League, acolo unde a dat piept cu Trencin, cu care a pierdut surprinzator, scor 5-1 la general. De asemenea, trupa lui Giovanni van Bronckhorst a clacat si in prima etapa de campionat, pierzand cu 2-0 pe terenul modestei Graafschap.


ECHIPA PROBABILA: Vermeer - Malacia, Heijden, Beek, Nieuwkoop - Clasie, Vilhena - Larsson, Toornstra, Berghuis - Van Persie


Excelsior este o echipa modesta, ce nu se poate compara cu adversara sa, nici ca valoare, dar nici ca experienta, astfel ca in aceasta disputa este cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca joaca in deplasare. "Ros-negrii" nu au impresionat in sezonul precedent, terminand pe locul al 11-lea in clasament, indeplinindu-si insa obiectivul fara emotii, si anume evitarea retrogradarii. Trupa lui Adrie Poldervaart a inceput cu remiza in noua editie de campionat, in prima etapa terminand la egalitate cu Fortuna Sittard, intr-o partida incheiata 1-1.


ECHIPA PROBABILA: Stevens - Burnet, Matthys, Mattehij, Fortes - Schouten, Koolwijk, Messaoud - Anderson, Fermina, Hadouir


Feyenoord trece printr-o forma foarte slaba, e drept, insa in aceasta disputa, cum va da piept cu o adversara mai mult decat accesibila, ma astept sa se impuna lejer, bazandu-ma si pe faptul ca va juca pe propria arena.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.82
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele marcheaza in ambele reprize
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide