Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Ferretti – Managua FC: ponturi Nicaragua

0

Expertul Legalbet, Marco, va recomanda un pronostic de cota 1.63, pentru infruntarea dintre dintre Ferretti si Managua FC. Duelul va avea loc in noaptea de Miercuri pe Joi.

Ferretti: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

E un duel foarte interesant, intre doua formatii de top ale primei ligi din Nicaragua. Gazdele se afla pe locul 3 in Liga Primera – Clasura. Echipa a strans 15 puncte in primele 8 etape de campionat, iar de 3 runde incoace se afla intr-o continua ascensiune. Ferretti are 3 victorii consecutive obtinute in campionat, tonul fiind dat de un 2-1 la Real Madriz. Mai apoi, acestia au trecut cu acelasi scor de Ocotal, in propriul fief. Etapa precedenta, Ferretti a invins-o fara mari emotii pe Sabanas in deplasare – scor 2-0.

Managua FC: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Managua are un punct deasupra adversarei sale, fapt pentru care se afla pe pozitia a 2-a in clasament. In luna Martie insa, oaspetii nu isi mai pot gasi constanta, inregistrand o infrangere, o victorie si un rezultat de egalitate. Managua a inceput luna cu un esec drastic la Ocotal – scor 3-1. Mai apoi insa, echipa si-a luat revansa fata de suporteri si a facut show cu Sabanas pe teren propriu, in victoria cu 4-1. Etapa precedenta, oaspetii au remizat la Jalapa cu scorul de 1-1. Managua a pierdut doar una din ultimele 8 deplasari la Ferretti.

Ferretti vs Managua FC: Cote la pariuri şi pronostic

Partida e una foarte importanta, data fiind miza pentru ambele echipe. Cele doua se afla in lupta directa cu Diriangen pentru titlu, iar victoria astazi ar insemna enorm pentru ele. Ambele au marcat de 14 ori in primele 8 runde si au cele mai bune ofensive ale campionatului. Ar trebui sa vedem multe faze de poarta si goluri.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.63
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 5 / 15
Calcul:
-751 RON
ROI:
-23.5 %
Pariuri:
330 / 6 / 255
Calcul:
-5 694 RON
ROI:
-9.6 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 33
12 / 5 / 15
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 592
330 / 6 / 255
Calcul
ROI: -9.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe marcheze