Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Ferreira – FC Porto: ponturi pariuri Primeira Liga

O victorie a lui FC Porto pare cel mai plauzibil rezultat, ea fiind echipa mai buna.

Luni, de la ora 23:15, pe Estadio do Capital do Movel, Ferreica infrunta FC Porto, in ultima partida din etapa cu numarul 29 din Primeira Liga.

Ferreira: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Replica neasteptat de solida pentru Ferreira in ultimele meciuri. Dupa 3-1 cu Tondela, in deplasare, a ajuns la trei victorii in ultimele patru confruntari disputate in Primeira Liga. Cifrele bune au avut efect in clasament, acolo unde principalul obiectiv este sa evite retrogradarea. Astfel, dupa 28 de meciuri se afla pe locul 12, cu 31 de puncte, la sapte lungimi peste Portimonense, echipa care acum pica in al doilea esalon. Mai mult decat atat, programul pare sa fie de partea ei, in ultiimele etape mai are un singur meci mai greu, cel impotriva Bragai.

  • Echipa probabila: Ribeiro – Santos, Maracas, Marcelo, Reabciuk – Eustaquio, Carlops – Amaral, Pedrinho, Ferreira – Douglas 
  • Accidentat: Simao Bertelii
  • Suspendat: Mohamed Diaby

FC Porto: forma de mment, ultimele rezultate, statistici

Lider in Portugalia, FC Porto a reusit sa isi treaca in cont trei puncte pretioase in runda anterioara. Aceasta a dispus cu 4-0 de Boavista, intr-un derby al orasului. Toate golurile meciului au venit dupa minutul 53. Nu a fost un simplu succes, ci victoria care o aduce in postura de lider al campionatului, avand 67 de puncte, trei peste Benfica, principala ei contracandidata in lupta pentru un nou titlu.  Pentru ea a fost cea de-a treia partida consecutiva in care nu primeste gol si termina intr-o nota pozitiva.

  • Echipa probabila: Marchesio – Corona, Pepe, Mbemba, Telles – Oliveira, Pereira, Uribe – Marega, Soares, Diaz 
  • Accidentat: Ivan Marcano

Ferreira - FC Porto: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

In turul campionatului a fost 2-0 pentru FCPOrto, dar in cel mai recent duel avut pe terenul lui Ferreira a pierdut cu 0-1. Insa, acum este dorinta de victorie prea mare si ma astept sa vad duelul transat de echipa mai buna, care este cea oaspete.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
73 / 0 / 43
Calcul:
-194 RON
ROI:
-1.7 %
Pariuri:
1504 / 28 / 919
Calcul:
-6 230 RON
ROI:
-2.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 118
73 / 0 / 43
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2454
1504 / 28 / 919
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
FC Porto castiga evenimentul