Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Fernando Verdasco – Andy Murray: pronosticuri Tenis ATP Cologne

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Verdasco vs. Murray.

Marti, 13/10/2020, nu mai devreme de ora 20:00, Fernando Verdasco si Andy Murray vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Cologne (Germania, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi: 3.15 @ Fernando Verdasco vs. 1.35 @ Andy Murray!

FERNANDO VERDASCO (#61 ATP)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de treizeci si sapte de ani, are multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, masoara in jur de 1,88m si are resedinta la Doha (Qatar). Ibericul este un stangaci care de-a lungul carierei a avut evolutii si rezultate entuziasmante care l-au propulsat pana pe al 7-lea loc in ierarhia ATP World Tour de simplu si al 8-lea in cea de dublu! Cu toate astea, s-a vazut un regres clar in jocul practicat de spaniol in ultimii doi ani, cand, cu mici exceptii pe ici-colo, a pierdut cu preponderenta inca din rundele inaugurale ale turneelor pe care le-a onorat cu prezenta.

  • VICTORII Verdasco vs. Murray: 7-5 2-6 6-4 6-4 (US Open, 2018, hard outdoor), 6-4 6-4 (Shenzhen, 2018, hard outdoor) *cele mai recente victorii*

ANDY MURRAY (#115 ATP)

A ajuns la treizeci si trei de ani, este un fost numar unu mondial si castigator de turnee de Grand Slam, nascut la Glasgow (Scotia) si stabilit la Surrey (Anglia). Britanicul a avut evolutii apreciate pe hardurile outdoor de la Cincinnati Masters si US Open, iar pe zgura de la French Open n-a putut face prea multe in fata elvetianului Stan Wawrinka, fiind eliminat de acesta inca din primul tur. “Muzza” se descurca excelent pe hard indoor, reusind sa-si treaca in palmares de-a lungul timpului si “Turneul Campionilor” de la Londra sau Masters-ul de la Paris-Bercy sau turneul de la Antwerp cucerit chiar anul trecut!

  • VICTORII Murray vs. Verdasco: 7-5 6-4 (Queen’s Club, 2015, iarba), 6-3 6-7 7-5 (Paris Bercy, 2016, hard indoor), 6-3 6-2 (Dubai, 2017, hard outdoor) *cele mai recente victorii*

Fernando Verdasco – Andy Murray: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes in minim de seturi al britanicului si pentru ca e mai valoros si are de partea lui suprafata de joc, dar mai ales pentru ca spaniolul nu este deloc ok din punct de vedere fizic! Fernando Verdasco a disputat un singur meci oficial din februarie – in urma cu aproximativ o luna, pe zgura de la Masters-ul Romei – infrangere categorica in fata bosniacului Damir Dzumhur (0-6 2-6). A fost o partida in care ibericul nu a avut vreo oportunitate de break pe de o parte, si in care si-a cedat serviciul de cinci ori dintr-un total de sapte incercari de a si-l consolida, in conditiile in care oponentul e iesit din prima suta mondiala! Andy Murray nu este nici el la 100% din capacitatea fizica, dar clar sta mult mai bine.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.95
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
24 / 2 / 18
Calcul:
-183 RON
ROI:
-4.2 %
Pariuri:
131 / 7 / 86
Calcul:
+444 RON
ROI:
+2.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
24 / 2 / 18
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 224
131 / 7 / 86
Calcul
ROI: +2.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Andy Murray