Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Felix Auger Aliassime – Andy Murray: pronosticuri Tenis US Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Aliassime vs. Murray.

Miercuri, 02/09/2020, nu mai devreme de ora 20:30, Felix Auger Aliassime si Andy Murray vor juca in runda a doua a turneului ATP World Tour de la US Open (Statele Unite, hard outdoor).

FELIX AUGER ALIASSIME (#21 ATP)

S-a calificat in premiera in turul al doilea la US Open dupa o victorie oarecum chinuita, dar muncita pana la urma in dauna brazilianului Thiago Monteiro (6-3 6-7 7-6 7-6). In continuare o sa va prezint cele mai importante statistici ale meciului mai sus mentionat – a durat in jur de patru ore, timp in care Felix Auger Aliassime a expediat optsprezece asi, a comis opt duble greseli, a avut un procentaj de 84% la punctele castigate cu primul serviciu si 55% la cele adjudecate cu a doua minge, a fructificat doar una din totalul celor opt mingi de break avute la dispozitie, a trimis cincizeci si noua de lovituri direct castigatoare si a comis saizeci si doua de erori nefortate.

  • VICTORII Aliassime vs. Murray: nu au jucat

ANDY MURRAY (#115 ATP)

Fost campion pe asfaltul de la US Open in trecut, britanicul a avut mari dificultati in a trece de niponul Yoshihito Nishioka (4-6 4-6 7-6 7-6 6-4), salvand mai multe mingi de meci pe parcursul jocului! In continuare o sa va prezint cele mai importante statistici ale meciului mai sus mentionat – a durat in jur de patru ore si jumatate, timp in care Andy Murray a expediat paisprezece asi, a comis treisprezece duble greseli, a avut un procentaj de 77% la punctele castigate cu primul serviciu si 47% la cele adjudecate cu a doua minge, a fructificat patru din totalul celor sase mingi de break avute la dispozitie, a trimis cincizeci si noua de lovituri direct castigatoare si a comis saptezeci si sapte de erori nefortate.

  • VICTORII Murray vs. Aliassime: nu au jucat

Felix Auger Aliassime – Andy Murray: Cote la pariuri si predictii pariuri

Ma astept la un scenariu asemanator cu cel de la Cincinnati Masters, acolo unde dupa succesul cu neamtul Alexander Zverev din optimi ce s-a intins pe durata a doua ore si jumatate, britanicul a venit extenuat la conferinta de presa si a fost oarecum umilit in sferturi de Milos Raonic. Exista o diferenta intre modul in care se recupereaza Auger Aliassime la cei douazeci de ani dupa un meci de patru ore si cel in care Murray la treizeci si trei de ani nu mai este capabil sa o faca dupa “thriller”-ul cu Nishioka! Un alt amanunt important: Felix nu si-a cedat serviciul in partida cu sud-americanul Thiago Monteiro.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
58 / 3 / 24
Calcul:
+1 359 RON
ROI:
16.0 %
Pariuri:
116 / 7 / 73
Calcul:
+711 RON
ROI:
+3.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 88
58 / 3 / 24
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 199
116 / 7 / 73
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie @ Auger Aliassime
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde