FCSB — CS Mioveni: pariul zilei Liga 1

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Liga 1, la o cotă de 1.82.

FCSB joacă cu CS Mioveni  în etapa cu numărul 12 din prima ligă, sâmbătă, 16 octombrie, cu începere de la ora 20:30, pe stadionul Gloria din Buzău.

FCSB : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

FCSB se află pe locul 3 în clasament, cu 21  puncte acumulate şi a dispus cu 1-0 de Chindia Târgovişte, în etapa cu numărul 11.

Keşeru, Stoica, Tănase şi Popescu, au câte 3 goluri, fiind principalii marcatori ai gazdelor.Bucureştenii se confruntă cu un nou focar de Covid-19, astfel că nu vor putea fi prezenţi la meci antrenorul Edward Iordănescu şi jucătorii Cordea, Şut, Budescu, Oaidă, Straton, Şerban şi Iulian Cristea.Gazdele au apelat inclusiv la câţiva juniori pentru a putea alcătui lotul pentru meciul de sâmbătă seara. Pe bancă va sta Eugen Nae, fost jucător al celor de la FCSB vreme de 7 sezoane şi care a semnat de urgenţă un contract de colaborare în această săptămână.

FCSB (4-3-3) Vlad - Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic - Octavian Popescu, Perianu, Olaru - Gheorghe, Keşeru, Stoica. Antrenor: Eugen Nae.

CS Mioveni : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

CS Mioveni e pe locul 11 al ierarhiei  cu 11 puncte şi a remizat cu FC Argeş în derby-ul judeţean, scor 0-0.

Rusu e principalul marcator al gazdelor, cu 3 goluri.

CS MIOVENI (4-3-3) Ducan - Oancea, Iacob, Scarlatache, Burnea – Rădescu, Dumitriu, Panait – Sanoh, Rusu, Buziuc. Antrenor: Alexandru Pelici.

FCSB - CS Mioveni: Cote la pariuri şi pronostic

Meciul de la Buzău e unul în care echipa bucureşteană va trebui să se descurce fără antrenorul Iordănescu şi fără câţiva dintre jucătorii importanţi, în faţa unui adversar accesibil, ce va încerca cu siguranţă să profite de această situaţie. FCSB are numai victorii în meciurile directe cu echipa argeşeană, în schimb Mioveniul a reuşit o calificare în optimile Cupei României, la loviturile de departajare, în 2016. Gazdele sunt favorite chiar şi în acest context mai puţin fericit, însă eu vă sugerez să luaţi în calcul o reuşită a argeşenilor în acest meci.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
44 / 0 / 37
Calcul:
+2 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
604 / 6 / 568
Calcul:
-4 398 RON
ROI:
-3.7 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
44 / 0 / 37
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1184
604 / 6 / 568
Calcul
ROI: -3.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
CS Mioveni marchează cel puţin 1 gol (peste 0,5)
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde