FCSB — Academica Clinceni: ponturi pariuri sportive Liga 1 play-off

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă un meci din Liga 1, la o cotă de 1.90 şi 3.30.

Meciul de fotbal Fotbal Club FCSB - Academica Clinceni va avea loc luni, 10 mai 2021, în etapa a 7-a a Ligii 1 (play-off), pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, de la ora 21:30. 

FCSB a încasat 6 goluri în ultimele 4 etape 

Fotbal Club FCSB a câştigat fără emoţii, cu scorul de 3-1, meciul disputat în deplasare cu FC Botoşani, din etapa a 6-a a fazei play-off a Ligii 1. Golul gazdelor a fost marcat de Hervin Ongenda (28), în timp ce golurile oaspeţilor au fost înscrise de Octavian Popescu (4), Olimpiu Moruţan (15 penalty, 73 penalty). 

Echipa antrenată de Toni Petrea este cu 4 etape înainte de finalul sezonului pe locul 2 în clasament, cu 43 puncte, la 2 puncte de liderul CFR Cluj, cu care au remizat în etapa a 5-a, 1-1 acasă. "Roş-albaştrii" au încasat 7 goluri în cele 6 etape disputate în play-off iar în ultimele 4 etape au primit gol, 2 de la Sepsi Sfântu Gheorghe şi U Craiova şi unul de la CFR Cluj şi FC Botoșani. 

Golgheterii echipei sunt Florin Tănase (22 goluri), Olimpiu Moruţan (8 goluri), Darius Olaru (6 goluri), Iulian Cristea (4 goluri) şi Octavian Popescu (4 goluri). Următorul meci va fi în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe 16 mai 2021. 

 • Echipa probabilă FCSB (4-3-3): A. Vlad - Crețu, Haruţ, I. Cristea, Radunović - Ov. Popescu, Perianu, Olaru - Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu 
 • Antrenor: Anton Petrea 
 • Accidentaţi: G. Miron, Panţâru, Şut, R. Ion, Fl. Coman 
 • Suspendaţinu există 
 • Va reveni după o suspendare: Fl. Tănase (a avut 4 cartonaşe galbene
 • Rezerve: Straton, Nedelcu, L. Filip, Oaidă, Vână, G. Simion, Vukušić, Ad. Niţă, Buziuc 

Academica Clinceni nu are niciun egal în play-off 

Academica Clinceni a pierdut meciul disputat pe teren propriu cu CFR Cluj cu scorul de 1-0, în etapa a 6-a a fazei play-off a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Cătălin Itu (6). Campioana a avut şi o bară, prin Adrian Alexandru-Păun (16). Gazdele au avut şanse de gol prin Raul Rusescu (38) şi Tsvetelin Chunchukov (51). 

Echipa antrenată de Ilie Poenaru a rămas pe ultimul loc în clasament, având 1 victorie şi 5 înfrângeri în cele 6 etape disputate în play-off. Ilfovenii au 25 puncte, sunt la 6 puncte de FC Botoşani şi cu siguranţă vor termina sezonul pe ultima poziţie. Ei au avut 5 rezultate NG în cele 6 etape disputate, 4 rezultate de sub 2,5 goluri şi 2 de peste 2,5 goluri. 

Golgheterii echipei sunt Raul Rusescu (5 goluri), Tsvetelin Chunchukov (4 goluri) şi Eugeniu Cebotaru (3 goluri). Următorul meci va fi acasă cu FC Botoșani, pe 14 mai 2021. 

 • Echipa probabilă Academica Clinceni (4-2-3-1): Vâlceanu - Pashov, Gardoș, Patriche, Dobrescu - Moulin, Cebotaru - Ad. Popa, Cordea, Longher - Rusescu 
 • Antrenor: Ilie Poenaru 
 • Accidentat: P. Pârvulescu 
 • Incert: Bilali 
 • COVID-19: L. Dumitriu, Marković 
 • Suspendaţinu există 
 • Rezerve: Ureche, Fl. Achim, Bilali, Ventúra, Cr. Tănase, Jerdea, Andronic, Chandarov, Chunchukov 

FCSB - Academica Clinceni: Cote la pariuri şi pronostic 

Conform casei de pariuri Betano, Fotbal Club FCSB are cota 1.30 pentru un succes iar Academica Clinceni are cota 14.00 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.75. 

În sezonul regular au fost rezultatele, Academica Clinceni - FCSB 0-2 (Dennis Man 86, Olimpiu Moruţan 89) - FCSB - Academica Clinceni 0-1 (Mladen Jutrić 60). 

Prea multe nu sunt de spus despre acest meci în care casele de pariuri licenţiate din România nu dau nicio şansă ilfovenilor. "Roş-albaştrii" au doar varianta victoriei, mai ales că la final, dacă vor avea acelaşi număr de puncte ca CFR Cluj, aceasta ar fi campioană, pentru că nu a beneficiat de rotunjirea punctelor. 

Academica Clinceni are în lot 5 fotbalişti care au jucat în trecut la Steaua/FCSB - Florin Gardoş, Paul Pârvulescu, Adrian Popa, Cristian Tănase şi Raul Rusescu. 

Vă recomand să pariaţi că atât la pauză, cât şi la final FCSB va avea avantaj. Al doilea pont este că Olimpiu Moruţan va înscrie, oricând, un gol.

 

 

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
26 / 0 / 29
Calcul:
-15 RON
ROI:
-0.3 %
Pariuri:
1395 / 26 / 1198
Calcul:
+5 750 RON
ROI:
+2.2 %
Karbacher

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 58
26 / 0 / 29
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2625
1395 / 26 / 1198
Calcul
ROI: +2.2 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
FCSB - Academica Clinceni 1 pauză / 1 final Olimpiu Moruţan peste 0,5 goluri