FC Porto - Chaves. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu bazat pe goluri pentru duelul dintre FC Porto si Chaves, din cadrul campionatului Portugaliei.

FC Porto - Chaves. Pontul lui rossonero07

Sambata seara, incepand cu ora 23:00, pe FC Porto va primi pe  "Estadio do Dragao" vizita celor de la Chaves, intr-o partida in care ma astept ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile sa vina intr-un numar cat mai mare.


FC Porto este vazuta ca favorita certa in aceasta infruntare, asa cum o dau si bookmakerii, fiind totusi campioana en-titre a fotbalului portughez, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren, acolo unde clacheaza extrem de rar, suporterii jucand si ei un rol important de multe ori. "Dragonii" au facut o figura frumoasa in stagiunea precedenta, terminand pe primul loc in clasament, castigand astfel titlul, primul dupa patru sezoane, asigurandu-si astfel si calificarea directa in grupele Ligii Campionilor. Echipa antrenata de Sérgio Conceição a inceput cu dreptul in noul sezon, in primul meci oficial reusind o victorie in fata celor de la Aves, castigand cu 3-1, in Super Cupa Portugaliei.


Chaves este o echipa mica, ce nu se poate compara cu adversara sa, fapt pentru care in aceasta infruntare este vazuta ca outsidera, mai ales ca va evolua si in deplasare, pe un teren pe care nu a castigat niciodata. Oaspetii acestei dispute s-au descurcat admirabil in sezonul anterior, terminand pe locul al saselea, e drept, departe de locurile de Europa League. Echipa condusa de Daniel Ramos nu a stat degeaba in pre-sezon, jucand nu mai putin de sase partide amicale, in care a reusit o singura victorie. Chaves a jucat de asemenea si un meci oficial de la incheierea ultimei editii de campionat, infruntand-o pe Arouca in Cupa Ligii Portugaliei, pe care a invins-o la penalty-uri.


In mod normal, ar trebui sa asistam la o victorie cu cantec a celor de la FC Porto, insa cotele pentru victoria gazdelor sunt foarte mici, de aceea mizez pe varianta golurilor, minim trei fiind de ajuns pentru a ne aduce profit, bazandu-ma pe forta ofensiva a campioanei Portugaliei.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.52
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide