FC Fastav Zlin - Lokomotiv Moscova. Pontul Ioanei Cosma

Acțiune

Expertul Intelbet, Ioana Cosma, ne recomanda un pronostic si o cota de 1,62 pentru duelul din Europa League dintre Zlin - Lokomotiv Moscova.

FC Fastav Zlin - Lokomotiv Moscova. Pontul Ioanei Cosma

Grupa celor de la Zlin, Lokomotiv Moscova, Sheriff Tiraspol si Copenhaga este una complicata, ultimele 3 echipe enumerate au sanse de calificare in primavara europeana. Daca cei de la Copenhaga, care joaca acasa, inving Sheriff Tirpasol, danezii trec in clasament peste Lokomotiv Moscova, in cazul in care rusii nu castiga in Cehia. 


Asadar, Lokomotiv ar trebui sa se impuna pe terenul echipei care n-a strans decat 2 puncte pana in acest moment. Ce-i drept, pana in acest moment, cehii au scos cele 2 puncte dupa egaluri pe teren propriu. Dar determinarea rusilor ar trebui sa fie mai mare, ei sunt cei care joaca cu calificarea pe masa si au nevoie de victorie. In plus, cehii sunt pe 9 in campionat si au castigat doar un meci din ultimele 5 jucate. Lokomotiv Moscova a castigat 4 din ultimele 5 partide jucate, a terminat la egalitate doar derbyul cu Spartak Moscova, 2-2.

Ponturi
Victorie Lokomotiv Moscova
Cf
Cote
1.62
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Lokomotiv Moscova
94%
17 voturi
Da
6%
1 vot
Nu
Total voturi: 18

Bonusuri

Copy the token