FC Energetik Mary – Merw FK: ponturi fotbal Yokary Liga

Tipsterul Legalbet, Milan, va recomanda partida dintre FC Energetik Mary - Merw FK, la o cota de 1.97.

Luni, de la ora 16:00, FC «Energetik» si «Merw» FK se intalnesc in derby-ul orasului Mary. Se anunta o partida atractiva, in care gazdele pornesc cu prima sansa. 

FC «Energetik» Mary - Un inceput sezon slab

Echipa pregatita de Rahmanguly Baýlyýew trece printr-o perioada mai putin buna. Desi in 2018 a terminat pe locul trei in campionat si a ajuns pana in finala cupei, in sezonul precedent a obtinut doar opt victorii, iar actualul l-a inceput cum nu se poate mai slab. Dupa primele opt etape, se afla pe ultimul loc, cu doar cinci puncte obtinute din cele 24 posibile. Singura victorie a fost obtinuta in etapa a 3-a, in deplasarea de la «Nebitci», unde a reusit sa se impuna cu 2-1. Dupa acel rezultat pozitiv, a urmat un rezultat de egalitate si trei infrangeri la rand. Nici macar pe teren propriu nu se descurca bine. Daca va continua in acest ritm, cu siguranta nu va scapa de ultimul loc. Totusi, acum intalneste un adversar la fel de slab, pe care a cam invins-o in meciurile directe. Nu are alta solutie, decat victoria si cred ca este o misiune realizabila. 

Antrenor: Rahmanguly Baýlyýew;

«Merw» FK - Inceput promitator

Trebuie precizat faptul, ca «Merw» FK a obtinut deja doua victorii in actualul sezon, exact cat a obtinut in sezonul precedent in cele 28 de jocuri jucate. In mare parte, acest lucru se datoreaza noului antrenor, care a mai fost pe banca tehnica, in urma cu cativa ani, cand a cucerit cupa. Dupa opt etape, «Merw» se afla pe penultimul loc, cu sase puncte, dar are posibilitatea sa urce in clasament, pana pe locul sase, in cazul in care obtine un rezultat pozitiv in acest meci. Cele doua victorii obtinute in actualul sezon, au fost obtinute pe teren propriu, iar in meciurile jucate pe teren strain n-a obtinut niciun punct. A primit noua goluri in cele patru meciuri si abia a reusit sa marcheze unul. Inca trebuie schimbate multe lucruri in jocul echipei, pentru a evita locul ocupat in sezonul precedent. 

Antrenor: Magtymguly Begenjew;

FC «Energetik» Mary - «Merw» FK: Rezultatele directe (H2H)

11.03.2020 «Merw» FK - FC «Energetik» Mary 1-0

10.12.2019 FC «Energetik» Mary - «Merw» FK 2-1

19.10.2019 «Merw» FK - FC «Energetik» Mary 2-3

FC «Energetik» Mary - «Merw» FK: Cote la pariuri si pronostic

Conform casei de pariuri Betano, FC «Energetik» Mary are cota 1.67 pentru victorie, «Merw» FK are 4.40, in timp ce egalul este cotat la 3.95. Ma astept la un meci echilibrat, pe care gazdele sa-l castige. 

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+3.6 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
FC Energetik Mary castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide