FC Dallas - San Jose Earthquakes. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pronostic pentru duelul din SUA MLS dintre FC Dallas si San Jose Earthquakes.

Toyota Stadium va gazdui in acest sfarsit de saptamana un duel contand pentru etapa cu numarul 22 din MLS, unul ce pare foarte dezechilibrat si in care avem o favorita certa - gazdele de la FC Dallas. Ambele echipe evolueaza in Conferinta de Vest si se afla in situatii total opuse, in fruntea clasamentului, FC Dallas cu 42 de puncte acumulate si respectiv, in subsol, cei de la San Jose cu doar 13 puncte, cele mai putine stranse dintre toate echipele din intreg campionatul. 


Asadar, FC Dallas are o buna sansa in aceasta etapa de a-si consolida pozitia de lider si de a acumula toate punctele puse in joc, in compania unei echipe accesibile. In meciurile de pe teren propriu de-a lungul sezonului texanii nu au suferit nicio infrangere, reusind 7 victorii si 4 remize, cu un golaveraj de 23/11. De cealalta parte, San Jose nu a reusit prea multe lucruri notabile pe terenul adversarelor sale dupa 1 singura victorie, 3 remize si 7 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 14/20.


Dallas ii este superioara adversarei sale si in ceea ce priveste forma de moment, in ultimele cinci etape de campionat inregistrand 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, cu un golaveraj de 10/8. San Jose vine dupa 2 remize si 3 infrangeri, timp in care a totalizat un golaveraj slab de 4/8.


Singurul dezavantaj al pariului ales ar fi daca privim asupra istoricului intalnirilor directe, din 12 meciuri intre cele doua pe terenul lui Dallas, acestia au reusit sa se impuna doar de 4 ori, insa cu aceasta ocazie sunt de parere ca isi vor mai adauga o victorie in palmares.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie FC Dallas
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide