FC Dallas - Minnesota. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne propune o cota marita pentru victoria favoritei in duelul din MLS dintre Dallas si Minnesota.

Un duel dezechilibrat din aceasta etapa din MLS asupra caruia mi-am indreptat atentia este cel dintre Dallas, liderul clasamentului in Conferinta de Est cu 42 de puncte acumulate si Minnesota, ocupanta locului 9 in aceeasi conferinta.


Dallas se vede obligata sa obtina victoria in acest meci daca nu vrea sa isi compromita participarea directa in sferturile de finala ale play-off-ului, dupa doua infrangeri consecutive texanii isi vad amenintata prima pozitie dupa ce principalele doua contracandidate, Sporting Kansas si Los Angeles FC, s-au apropiat la doar 3 puncte.


Cele doua formatii au o forma de moment asemanatoare, dupa ce in ultimele cinci etape de campionat au inregistrat 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, Dallas cu un golaveraj mai slab de 9/9, in timp ce Minnesota a totalizat unul pozitiv de 12/10.


Cu toate acestea, Dallas a avut un parcurs solid pe teren propriu de-a lungul sezonului iar acasa a pierdut 1 singur meci, reusind alte 7 victorii si 4 remize, cu un golaveraj bun de 24/14. De cealalta parte, Minnesota este echipa cu cel mai slab parcurs din intreg campionatul in disputele din deplasare, inregistrad pe teren strain 1 singura victorie, 1 alta remiza iar in rest nu mai putin de 9 infrangeri, cu un golaveraj de 14/31.


In meciul tur dintre cele doua Dallas a castigat in deplasare cu scorul de 0-1.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rezultat meci & Sub/Peste - 1 & Peste 1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide