FC Dallas - Chicago Fire. Pontul lui IulianGG

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre FC Dallas si Chicago Fire, la o cota de 1.50

FC Dallas - Chicago Fire. Pontul lui IulianGG

Printre partidele programate duminica dimineata in Major League Soccer, avem si derby-ul dintre FC Dallas si Chicago Fire sau “Brimstone Cup”, asa cum este denumita intalnirea dintre cele doua formatii.


FC Dallas are toate motivele sa-si doreasca sa obtina un rezultat bun, deoarece acesta este singurul care ii ofera posibilitatea de a ramane in fruntea Conferintei de Vest, acolo unde se afla datorita celor 35 de puncte. In runda anterioara a demonstrat din nou ca nu este o echipa care sa se adapteze usor la meciurile jucate in deplasare si a pierdut cu 0-2 in fata celor de la Real Salt Lake. Partea buna este ca va juca la Frisco, pe “Toyota Stadium”, suprafata de joc pe care pana acum nu a pierdut.

Dupa zece meciuri disputate pe teren propriu, texanii au obtinut sase victorii si alte patru rezultate de egalitate, raportul golurilor inscrise/primite este de 2:1. Ultimul esec suferit de Dallas, atunci cand a jucat acasa, a venit in urma cu un an, 0-4, contra celor de le Vancouver Whitecaps.

Echipa probabila: Jesse Gonzalez — Reggie Cannon, Matt Hedges, Reto Ziegler, Maynor Figueroa — Kellyn Acosta, Carlos Gruezo, Victor Ulloa, Santiago Mosquera — Maxi Urruti, Roland Lamah


Chicago Fire se confrunta cu probleme destul de mari, ii lipsesc o serie de jucatori si asta a afectat-o destul de mult in ultimele doua jocuri, cand a pierdut de fiecare data. Pe langa faptul ca este o echipa marcatoare, reusind sa inscrie cel putin un gol in fiecare din ultimele 12 confruntari, este si o buna incasatoare. Cu toate probleme pe care le-a intampinat in precedentele doua saptamani, ramane la un punct de intrarea in playoff-ul Conferintei de Est.

Singurul capitol la care a excelat pana acum a fost cel al golurilor marcate, este una dintre echipele care inscriu des,.Meciurile in care ea a fost angrenata au cea mai mare medie de goluri dintre toate echipele din Est, cu 3.5 reusite pe meci.

Echipa probabila: Richard Sanchez — Diego Campos, Johan Kappelhof, Jonathan Campbell, Jorge Corrales — Dax McCarty, Brandt Bronico — Elliot Collier, Bastian Schweinsteiger, Aleksandar Katai — Nemanja Nikolic


In precedentele trei runde am avut spectacol din partea celor de la Chicago Fire, media de goluri inscrise in acele confruntari a fost de 5. FC Dallas este o echipa solida, stie foarte bine sa-si gestioneze avantajul terenului propriu, astfel ca ma astept sa aiba nevoie de cel putin doua goluri inscrise pentru a pastra toate punctele. De astfel, in toate meciurile castigate pe teren propriu, a fost nevoita sa puncteze de cel putin doua ori.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 33
Calcul:
-519 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
1798 / 34 / 1114
Calcul:
-9 671 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
50 / 2 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1798 / 34 / 1114
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide