FC Botoşani – FC Argeş: pariul zilei Liga 1

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Liga 1, la o cotă de 1.91.

FC Botoşani şi FC Argeş se întâlnesc joi, 14 ianuarie, de la ora 17 în runda cu numărul 16 din Liga 1 la fotbal, prima din acest an.Meciul este găzduit de stadionul Municipal din localitate si va fi arbitrat la centru de orădeanul Mihai Florin Marcu.

FC Botoşani: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

FC Botoşani se află pe locul 9 în Liga 1, cu 17 puncte acumulate şi în meciul anterior de campionat, jucat în decembrie anul trecut, tot acasă, a făcut doar egal, scor 1-1 cu FC Voluntari. Gazdele nu au făcut mutări spectaculoase în lot în scurta pauză competiţională, fiind aduşi doar Ulrich Meleke -Coasta de Fildeş- (fundaș central, Kokkolan Palloveikot) şi Víctor Fernández Satué -Spania- (extremă stânga, FC Viitorul). FC Botoşani a făcut un cantonament la Timişoara în perioadă extrem de scurtă de pregătire, fără a disputa vreun meci amical.

Principalul marcator al moldovenilor e francezul Hamidou Keyta cu nouă. Gazdele nu au probleme de lot pentru primul meci al anului până în momentul de faţă.

FC BOTOŞANI (4-3-3) Pap - Braun, Harut, Chindris, Holzman - Rodriguez, Florescu, Ongengda- Keyta, Mawas, Roman. Antrenor: Marius Croitoru.

FC Argeş : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

FC Argeş ocupă locul 16 în Casa Liga 1, cu 11 puncte şi în ultima partidă din tur, jucată în decembrie, a făcut egal în deplasare, scor 2-2 cu Chindia.Deşi e evident faptul că echipa are nevoie de transferuri pentru a avea şanse să scape de lanterna roşie, nu a fost adus decât Dumitru, jucător imprumutat de la FCSB, dar oficialii oaspeţilor au anunţat că e posibil să mai vină şi alţi fotbalişti.Oaspeţii au efectuat şi un cantonament la Mogoşoaia, disputând totodată şi un amical cu Academica Clinceni, pierdut cu 4-1.

Cele mai multe goluri din echipa argeşeană au fost reuşite de Malele, 6.Alb-violeţii merg în Moldova fără trei jucători, Maric, Grecu şi Malele, toţi cu probleme medicale.

FC ARGEŞ (4-4-2) Greab - Tofan, Turda, Deslandes, Muşan - Șerban, Mezza Colli, Drăghici, Maes - Dumitru, Mediop. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

FC Botoşani – FC Argeş : Cote la pariuri şi pronostic

FC Botoşani şi FC Argeş vor juca cel mai probabil pe un teren moale, pentru că iarna şi-a intrat în drepturi chiar la început de retur. Partida din tur a fost extrem de disputată, moldovenii conducând ostilităţile fără probleme, însă au fost aproape de a fi egalaţi, dar s-a terminat totuşi 3-2 pentru echipa lui Marius Croitoru. Botoşaniul şi-a păstrat structura lotului şi are avantajul terenului propriu, în faţa unui adversar destul de modest şi care caută soluţii pentru a ieşi din criza actuală, astfel că sugestia mea pentru acest meci vine de la sine, se impune Botoşaniul şi se înscriu cel puţin 2 goluri în meci.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.91
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 0 / 26
Calcul:
-569 RON
ROI:
-11.9 %
Pariuri:
211 / 4 / 211
Calcul:
-3 004 RON
ROI:
-7.1 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 49
22 / 0 / 26
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 431
211 / 4 / 211
Calcul
ROI: -7.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
FC Botoşani câştigă şi se înscriu cel puţin două goluri în meci (peste 1,5 goluri)
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide