FC Basel - Apollon. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre FC Basel si Apollon, la o cota de 1.43

FC Basel - Apollon. Pontul lui IulianGGMU

Joi, incepand cu ora 21:00, pe “St. Jakob-Park” din Basel, FC Basel joaca impotriva celor de la Apollon, in primul tur al play-off-ului Europa League.


FC Basel vizeaza an de an sa ajunga in grupele Champions League, dar de data aceasta si-a ratat obiectivul si in acelasi timp a schimbat si antrenorul. A inceput extrem de slab sezonul, cu patru meciuri consecutive in care nu a reusit sa castige, doua dintre meciuri fiind in turul al doilea al celei mai prestigioase competitii intercluburi. Meciul cu PAOK s-a inchiat atunci cu 1-5 la general, insa, de la 1 august a batut absolut toate adversarele intalnite. Doua dintre cele cinci meciuri disputate intre timp s-au jucat contra olandezilor de la Vitesse Arnhem, reusind sa treaca cu un dublu 1-0. Moralul echipei este unul ridicat, la sfarsitul saptamanii trecute a avut un duel mai mult amical, cu amatorii de la Montlingen, in Cupa Elvetiei, scorul fiind atunci 3-0.


Apollon a fost una dintre cele mai active echipe din Cipru, atat din punct de vedere ofensiv, catsi al competitiilor. A jucat in grupele Europa Lague si in editia anterioara, cand a avut adversari de renume, printre care si Lyon, reusind sa nu se face de ras, marcand in patru din cele sase meciuri pe care le-a avut in fata unor echipe ca Atalanta si Everton. De data aceasta, din cauza coeficientului si schimbarilor pe care Uefa le-a facut, a fost nevoita sa intre in joc inca din primul tur de calificare al Europa League. A jucat relativ bine, in special datorita meciulor de pe teren propriu si astfel, a trecut de Stumbras (2-1), Zeljeznicar (5-2) si in turul anterior a facut instructie cu Brest, pe care a reusit sa o elimine cu 4-1, toate aceste rezultate au fost posibile datorita meciurilor juate pe teren propriu.


Apollon este o echipa cu probleme in meciurile din deplasare, cele doua infrangeri pe care le-a suferit in acest sezon de Europa League au venit in deplasare si au fost identice, 0-1. De cealalta parte, FC Basel este o enigma, in turul anterior nu si-a dat silinta sa castige mult mai categoric, desi putea sa faca asta si ma face sa-mi pun un semn de intrebare asupra dorintei de a se califica in grupe. Totusi, elvetienii stiu sa-si joace sansele acasa, in special acum, cand vin dupa cinci victorii si cred ca pana la urma vor castiga si acest meci, dar nu fara sa avem parte de cel putin doua modificari de scor.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.43
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 2 / 39
Calcul:
-1 007 RON
ROI:
-10.8 %
Pariuri:
1809 / 34 / 1124
Calcul:
-10 064 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 93
52 / 2 / 39
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2968
1809 / 34 / 1124
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
FC Basel inscrie peste 1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide