Extremadura UD - FC Cartagena. Pontul lui Nica

Tipsterul Legalbet Nica a ales un pariu pe numărul de goluri la această confruntare din Spania cu o cotă de 1,53.

Extremadura UD și FC Cartagena se vor întâlni duminică, de la ora 19.30, în prima manșă a uneia dintre finalele play-off-ului pentru promovarea în liga a doua spaniolă. 


Gazdele au încheiat campionatul (Primera B) pe locul al 4-lea la finalul sezonului regulat, după ce a acumulat 60 de puncte. Astfel, alături de primele 3 clasate a ajuns să joace într-un mini-turneu pentru promovare. A eliminat în sferturile de finală formația La Coruna B, iar în semifinale a trecut într-o dublă manșă de Mirndes (0-1, 2-0). Cu 59 de goluri în 38 de partide din sezonul regulat, Extremadura a avut o medie de 1,5 goluri înscrise pe meci.FC Cartagena a fost lideră la finele sezonului regulat, cu 71 de puncte. Cu 51 de goluri marcate, Cartagena a avut mai puține goluri marcate decât adversara ei de duminică, o medie de 1,34 de reușite pe meci. În semifinalele play-off-ului, Cartagena a eliminat formația Celta Vigo B, în fața căreia s-a impus după 0-0 și 1-0.


Cartagena nu e cunoscută ca o echipă care să marcheze foarte mult, antrenorul ei fiind adeptul unui stil de joc în care accentul este pus pe defensivă.


În istoria lor, cele două formații s-au întâlnit de două ori pe terenul celor de la Extremadura și niciodată nu s-au marcat mai mult de două goluri (1-1 și 0-2). 


Având în vedere că avem de-a face cu o primă manșă de finală de play-off, mă aștept ca ambele formații să fie prudente duminică și să nu se marcheze nici de data aceasta mai mult de două goluri.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Sub 2,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide