Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Exeter – Northampton: pronosticuri fotbal League Two

Sunt doua echipe care nu se dau inapoi de la a ataca atunci cand li se ofera aceasta oportunitate.

Luni seara, de la ora 21:30, Exeter si Northampton se intalnesc pe Wembley, acolo unde are loc finala play-off-ului League Two.

Exeter: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Performanta extraordinara reusita de Exeter, daca luam in considerare faptul ca in semifinale a fost nevoita sa intoarca scorul dupa ce s-a intamplat in prima mansa. Atunci pierderea primului act cu 1-0 in disputa cu Colchester nu o descuraja. Ulterior, dupa doar cateva zile si-a luat revansa cu un meci disputat acasa si a ajuns in finala play-off-ului dupa 3-1, gratie unui gol al lui Bowman, venit in minutul 111 al confruntarii. Nu este o surpriza faptul ca joaca finala, ea s-a calificat cu regularitate in play-off-ul League Two.

  • Echipa probabila: Maxted – Sweeney, Martin, Moxey – Williams, Taylor, Collins, Richardson – Law – Bowman, Fisher 

Northampton: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

O mai mare surpriza pot spune ca a fost calificarea lui Northampton in aceasta faza a competitiei. Ea pierdea prima partida contra lui Cheltenham cu 0-2, asta dupa ce evolua pe terenul propriu. Nu stiu ce s-a intamplat intre timp, dar dupa doar cateva zile a fost o alta formatie si a reusit sa castige cu 3-0 cea de-a doua partida. A fost atunci un meci in care a avut nu mai putin de 25 de ocazii, foarte multe pentru o echipa intr-un meci de fotbal din League Two. Pana la urma trei din cele opt suturi pe poarta au intrat in plasa si acum joaca cu promovarea pe masa.

  • Echipa probabila: Arnold – Goode, Turnbull, Wharton – Harriman, McCormack, Watson, Hoskins, Adams – Morton, Oliver

Exeter - Northampton: cote la pariuri si predictii pariuri

In campionat regulat si-au impartit victoriile cand au evoluat pe terenul propriu. Este un motiv sa ne gandim ca fiind un ultim act si cum se joaca intr-o singura mansa, probabil ca vor evolua ceva mai timid. Totodata, nu le-am vazut sa atace retinut si cum au jucatori de calitate de la mijlocul in sus, astept sa vad cel putin doua goluri, poate chiar ambele sa inscrie din nou.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
73 / 0 / 43
Calcul:
-194 RON
ROI:
-1.7 %
Pariuri:
1504 / 28 / 919
Calcul:
-6 230 RON
ROI:
-2.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 118
73 / 0 / 43
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2454
1504 / 28 / 919
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri