Everton – Rotherham: ponturi Cupa Angliei

Everton intalneste sambata una dintre cele mai slabe echipe din cel de-al doilea esalon al fotbalului englez.

Sambata, de la ora 14:00, pe Goodison Park avem duelul dintre Everton si Rotherham din runda cu numarul 3 a Cupei Angliei.

Everton: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este pentru prima oara cand Everton joaca in editia actuala a Cupei Ligii Angliei. Sunt anumite echipe din Premier League care abia acum intra in cursa. Normal, este favorita la calificarea in saisprezecimi, aspect sesizat si prin simpla rasfoire a ofertelor agentiilor de pariuri online. Este un moment bun, deoarece Everton are nevoie de un succes pentru a-si ridica moralul. Are nevoie de asta dupa ce a pierdut doua din ultimele trei meciuri sustinute in toate competitiile. Aceeasi echipa a fost eliminata din sferturile de finala ale Cupei Ligii Angliei, dar dupa un duel impotriva lui Manchester United (0-2).

  • Echipa probabila: Olsen – Godfrey, Mina, Keane, Digne – Davies, Doucoure – Rodriguez, Sigurdsson, Iwobi – Tosun
  • Accidentati: Calvert-Lewin, Richarlison, Kenny, Allan, Jordan Pickford, Jean-Philippe Gbamin

Rotherham: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este una dintre cele mai iesite din forma echipe care activeaza in cel de-al doilea esalon fotbalistic din Anglia. Championship a terminat anul trecut cu doua infrangeri identice, 1-2 impotriva lui Blackburn Rovers si Barnsley. Faptul ca este penultima in clasament trebuie sa o puna in fata unei situatii inedita. Are nevoie sa se focuseze exclusiv pe campionat, de aici si posibila abordare cu o echipa usor schimbata fata de meciul anterior sustinut in campionat.

  • Echipa probabila: Johansson – Harding, MacDonald, Wood, Ihiekwe, Wiles – Jozefzoon, Barlaser, Lindsay, Vassell – Ladapo
  • Accidentati: Chiedozie Ogbene, Kieran Sadlier, Clark Robertson, Shaun MacDonald, Joe Mattock, Trevor Clarke 

Everton - Rotherham: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Nu este pentru prima oara cand cele doua echipe vor sta fata in fata. In 2018 s-au intalnit si atunci Everton evolua tot acasa, iar la final a reusit sa se impuna cu 3-1. Cred ca un eventual succes la cel putin doua goluri diferenta este un rezultat asteptat, dat fiind faptul ca Everton este gazda si joaca la un alt nivel.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 1 / 52
Calcul:
-2 492 RON
ROI:
-24.2 %
Pariuri:
1882 / 35 / 1187
Calcul:
-12 376 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
50 / 1 / 52
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 3105
1882 / 35 / 1187
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Everton