Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

EV Viena - Znojmo: Ponturi hochei pe gheata EBEL

Viena si Znojmo sunt doua echipe care trag pentru obiective diferite, dar au inceput sa joace spectaculos, cota pariului recomandat este de 1.61

EV Viena - Znojmo: Ponturi hochei pe gheata EBEL

Prima liga de hochei din Austria ne propune un duel relativ dezehilibrat, de la ora 18:30, in “Erste Bank Arena” se va disputa EV Viena impotriva lui Znojmo.


Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


EV Viena: Forma de moment, ultimele rezultate, statstici

A pierdut doua mecuiuri la rand si acest lucru sigur nu este deloc pe placul patronului Hans Schmid, cat nici a antrenorului Dave Cameron. Totusi, punctele adunate in decursul timpului ii permite sa aiba suficient avans, iar acum se afla in continuare pe prima pozitie, avand 62 de puncte, cu trei mai multe decat Graz, echipa de pe locul al doilea. Partea buna este ca revine pe “Eerste Bank Arena”, acolo unde pana acum a reusit rezultate notabile, demne de un lider, avand 38 de puncte stranse, ca urmare a 13 victorii si alte trei infrangeri.


Znojmo: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Prestatia echipei din ultimele etape nu anunta cu nimic surprizele pe care le-a reusit, invingandu-le cu 4-2 pe Salzburg si 6-2 pe Linz. N-a reusit ca prin aceste puncte stranse sa obtina mai mult, astfel, se afla in continuare in play-out, pe locul opt, cu 47 de puncte, cinci mai putine decat Fehervar AV 19, ultima care se afla pe pozitie de play-off. Interesant este ca are al doilea cel mai bun atac din EBEL, cu 114 goluri, cat si una dintre cele mai usor de abordat defensive, cu tot atat de multe goluri primite. Responsabili pentru reusitele din faza de atac sunt americanul Strech, autor a 34 de faze incheiate cu gol, cat si Marek Kalus, cehul a reusit 20 de goluri si tot atatea de pase decisive.


EV Viena - Znojmo: Rezultate directe (H2H)

  • In ultimele cinci dueluri directe, disputate in ultimul an, am avut meciuri spectaculoase, trei dintre victorii apartinand echipei din Viena, iar alte doua au evnit contra lui Znojmo, cea mai recenta a venit la inceputul lui noiembrie, a fost 9-3.


EV Viena - Znojmo: Cote la pariuris si pronosticuri pariuri

Viena are de luat o revansa, in cel mai recent meci a pierdut cu 3-9, tot intr-un duel pe care l-a disputat sub incurajarile fanilor veniti pe “Eerste Bank Arena”. Cred ca ce s-a intamplat atunci a fost un simplu accident pentru ca a fost una dintre cele doua infrangeri venite in timpul regulamentar, in jocurile de pe terenul propriu. Cert este ca si daca Viena Capitals o sa castige, sunt sigur ca vor avea mult de muncit si pana la final se vor inscrie cel putin sase goluri. De altfel, media in meciurile jucate de Znojmo este de sapte goluri.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.61
Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 27
Calcul:
-630 RON
ROI:
-9.5 %
Pariuri:
1532 / 28 / 936
Calcul:
-6 462 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
39 / 0 / 27
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2496
1532 / 28 / 936
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 5.5 goluri