Elvetia - Costa Rica. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Elvetia si Costa Rica, la o cota de 1.63

Elvetia - Costa Rica. Pontul lui IulianGGMU

Miercuri seara, de la ora 21:00, pe TVR 2 avem disputa dintre Elvetia si Costa Rica, un duel din cadrul Grupei E de la Campionatul Mondial.


Elvetia este pe locul al doilea in grupa, reusind ca prin fortele ei sa obtina un rezultat de egalitate in fata Braziliei, 1-1, iar apoi sa dispuna cu 2-1 de Serbia, in ceea ce noi l-am numit “derby pentru locul secund”. Inca din minutul cinci al acelui meci, Sommer a trebuit sa scoata mingea din poarta, dar doi jucatori ce evolueaza in Premier League, au stiut foarte bine sa speculeze oportunitatile avute si au stabilit scorul final, 2-1. Granit Xhaka a egalat la 1, iar in minutele de prelungire, Xerdan Shaqiri a adus bucuria suporterilor elvetieni, dupa ce a speculat foarte bine o pasa venita din partea rezervei Gavranovic.


Painea si cutitul sunt in mana elevilor lui Vladimir Petkovic, acestia aflandu-se pe locul al doilea, iar daca vor castiga, nu-i mai intereseaza ce se intampla in celalalt joc.

Echipa probabila: Sommer – Lichtsteiner; Schar; Akanji; Rodriguz – Xhaka; Behrami – Shaqiri; Dzemaili; Zuber – Gavranovic


Costa Rica este o nationala modesta, iar asta s-a vazut cel mai bine in editia 2018 a Campionatului Mondial, unde se afla pe locul 4 in Grupa E, cu 0 puncte si tot zero in dreptul golurilor inscrise. Ce este drept, nesansa de a lua un gol dintr-o lovitura libera executata perfect si care a decis scorul meciului cu Serbia (0-1), cat si cele doua goluri primite din partea brazilienilor, dupa minutul 90, au influentat teribil acest turneu. Cu toate acestea, costaricanii au adoptat si un joc defensiv, ceea ce s-a vazut ca pana la urma nu a fost deloc util.


Singura echipa eliminata, nationala antrenata de Oscar Ramirez a ajuns la patru infrangeri consecutive la Cupa Mondiala, daca este sa contorizam si meciurile disputate in editia trecuta.

Echipa probabila: Navas – Acosta; Gonzales; Duarte – Gamboa; Borges; Guzman; Calvo – Ruiz; Venegas – Urena


In conditiile de fata este greu ca Elvetia sa rateze calificarea, dar in acelasi timp merg pe un meci desfasurat dupa acelasi plan. Costa Rica va sta in defensiva, incercand sa profite de eventualel spatii, avand in vedere ca are parte si de unul dintre cele mai in varsta loturi prezente in Rusia. Una peste alta, conform presei de profil, Petkovic ar fi nemultumit de aportul adus de Haris Seferovic si l-ar putea titulariza pe Mario Gavranovic, pasator decisiv la victoria din runda anterioara.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.63
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 2 / 32
Calcul:
-705 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
1790 / 34 / 1113
Calcul:
-10 010 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
45 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2944
1790 / 34 / 1113
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Haris Seferovic sub 1,5 suturi
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide